Aankondiging: Lawbreakers

Willem van Vugt | donderdag 27 Aug 2015, 23:00

Cliff Bleszinski heeft vandaag zijn shooter Lawbreakers onthuld.

Nadat wij gisteren al over de aanstaande onthulling berichtten, is het vandaag dan eindelijk zover. Boss Key Studios, vooral bekend vanwege oprichter Cliff Bleszinski (je weet wel, van Gears of War), heeft een aankondigingstrailer gelanceerd van zijn nieuwe game. De nieuwe game heet Lawbreakers en is een first-person online shooter. In de game nemen teams van vijf spelers het tegen elkaar op in competitieve scenario's.

Lawbreakers speelt zich af in een post apocalyptische wereld waarin technologie plots een sprong vooruit heeft gemaakt. Het is de mensheid gelukt om de zwaartekracht te manipuleren en hier wordt zowel voor goede, als voor kwade doeleinden gebruik van gemaakt. Als speler neem je de rol in van een agent (Law) of een crimineel (Breaker). Elke factie heeft controle over de zwaartekracht. Dit moet van Lawbreakers niet zomaar een shooter maken, maar eentje waarbij je constant op je omgeving moet letten.

De release van Lawbreakers staat gepland voor ergens in 2016 en de game lijkt vooralsnog alleen voor Windows 10 uit te komen.

Reacties

Divimus 8 jaren,7 maanden geleden

Leuk sfeertje die word gecreëerd, ben benieuwd!

Login of registreer om te reageren.