Prijsvraag winnaar: Halo 5

Willem van Vugt | maandag 23 Nov 2015, 17:00

De inzendingen liepen uiteen van strakke quotes tot oude herinneringen. Er kan maar één winnaar zijn...

Winnaar

Op maandag 9 november plaatsten wij een Halo 5 Guardians prijsvraag. Onze bezoekers konden kans maken op het spel door een quote, herinnering of leuk verhaal in te zenden over wat volgens hen de beste Halo multiplayer map OOIT is. Geen gemakkelijke opgave!

In totaal kregen wij 19 volledige en goedgekeurde reacties. Er kan maar één winnaar zijn, en dat is geworden: Stoempfel. Hij wist perfect uit te leggen waarom Guardian zo'n goede Halo 3 map is:

"Guardian in Halo 3.
Guardian vormt het bewijs dat asymmetrische maps perfect in evenwicht kunnen zijn. Deze map leent zich voor iedere gamemode: in MLG met oddball en Slayer, voor een gewoon potje Social Slayer dan wel als ondergrond om iemand in een 1v1 te bewijzen dat ie er niet veel van kan. Ondanks de aanwezigheid van slechts één Battle Rifle was ik toch altijd blij wanneer ik een potje Rumble Pit met AR starts op deze map ging beginnen. Guardian is een van de voornaamste redenen waarom mensen na al die jaren nog steeds Halo spelen. Tevens zorgt het ontbreken van dit soort maps in versies na Halo 3 ervoor dat Halo nooit meer zo groot zal zijn als het ooit was."

Wij hebben inmiddels contact opgenomen met Stoempfel om de downloadcode aan hem over te dragen.

Reacties

Marlon56 8 jaren,4 maanden geleden

Blatter praktijken

Jorrie 8 jaren,4 maanden geleden

Hij heeft dan ook gelijk, rachtige map 3)

Stoempfel 8 jaren,4 maanden geleden

Via deze weg wil ik de Xboxworld en de juryleden hartelijk bedanken. Bij een overwinning hoort een korte maar emotionele speech met een lach en een traan. Ik zal u niet teleurstellen.

Ik had niet verwacht dat mijn ietwat zakelijke quote het zou winnen van de pracht en praal in de nostalgische verhalen.Tegelijkertijd ben ik verheugd dat Guardian het heeft gewonnen van Blood Gulch. Hoewel ik de inbreng van iedereen waardeer en niet wil tornen aan mooie gevoelens van nostalgie, is Blood Gulch mijns inziens niet veel meer dan een grote kale vlakte met een te dominante rol voor de sniper.

Zanzibar/Last Resort vond ik persoonlijk altijd een vreselijke map, al ben ik hem de laatste jaren wel wat meer gaan waarderen. Het doet mij goed om te zien dat zowel X-Junk als FullMetalAlchemist voor The Pit heeft gekozen. Naast Guardian (en bijvoorbeeld Construct en Narrows) is dat ook een echte klassieker. Als ik de winnaar had moeten kiezen had ik dan ook voor FullMetalAlchemist gekozen.

In de laatste plaats wil ik reageren op Marlon, die zijn diepe gevoelens van teleurstelling en ingehouden tranen niet kon onderdrukken. Hoewel enige afgunst de overwinning nog zoeter doet smaken, wil ik in het belang van de integriteit van Xboxworld benadrukken dat ik Willem en de overige juryleden niet (persoonlijk) ken.

Ik dank u voor uw aandacht en hoop dat u allen tot het einde der tijden Halo blijft spelen.

P.S. Willem, ik ben vanmiddag iets later bij onze wekelijkse tennisafspraak.

Divimus 8 jaren,4 maanden geleden

Gefeliciteerd Stoempfel! :)

jkampmeijer 8 jaren,4 maanden geleden

Gefeliciteerd Stoempfel, Enjoy!

FullmetalAlchemist 8 jaren,4 maanden geleden

Oeps, ik was weer eens te inactief :P.

Hartelijk gefeliciteerd Stoempfel! Guardian is ook zeker een goede map in Halo 3. Al was die emotionele waarde er niet van The Pit, kreeg die zeker competitie. En leuk om te horen dat je van mijn verhaal en keuze ook heb genoten. Dat alleen is al een leuke overwinning voor mij. Veel plezier met Halo 5, maar dat moet wel goed komen toch?

Login of registreer om te reageren.