Ronda Rousey siert cover UFC 2

Jeffrey Koopman | vrijdag 13 Nov 2015, 20:36

Naast het nieuws dat Ronda Rousey op de cover staat van de nieuwe UFC game is er nog veel meer!

Na de bekendmaking dat EA Sport UFC 2 er aan zit te komen heeft EA vandaag nog meer nieuws voor ons. Zoals we gewend zijn van EA worden de covers van al hun sport games gevuld met één of meerdere atleten. Bij UFC 2 is het de eer aan Ronda Rousey die het in de wereld van MMA buitengewoon goed doet. Leuk feitje is dat dit de eerste vrouwelijke atleet is die op de voorkant staat van een EA Sport game.

UFC 2 komt met een geheel vernieuwd knock-out systeem die volgens EA "revolutionair" is. Ook de career mode op de schop gegaan, en worden er maar liefst vijf nieuwe spelmodi geintroduceerd. Één van die nieuwe modi is UFC Ultimate Team wat we natuurlijk ook al kennen van andere EA sport games. 

EA zegt dat ze met UFC 2 het grootste platform zullen zijn op MMA gebied, met een groot aantal vechters. Ook is het mogelijk om een vrouwelijke vechter te zijn en te maken in de nieuwe UFC game.

Op de website van EA Sports zelf staat nog veel meer informatie over alles wat hier boven is beschreven. Bekijk ook de nieuwe trailer waar de eerste in-game beelden te zien zijn hieronder:

Bron: EA Sports

Reacties

Login of registreer om te reageren.