Season pass Star Wars Battlefront aangekondigd

Yoram Jacobs | dinsdag 13 Okt 2015, 11:19

En het mag weer flink wat kosten.

EA heeft bekend gemaakt dat er, zoals inmiddels te verwachten is, een Season Pass zal komen voor Star Wars: Battlefront. Deze pass geeft toegang tot 4 toekomstige DLC packs en zal 49,99 kosten. Ook kom er een Ultimate Edition van de game uit voor 120 euro. Gek genoeg bevat deze editie enkel de game (60 euro) en de season pass (50 euro). Het enige extra voordeel voor gamers is dat zij twee weken eerder de DLC kunnen spelen en zij krijgen een exclusieve 'Shoot First' emote. Wat vinden jullie hiervan? Laat het in de comments weten!

Reacties

Ypuh 8 jaren,5 maanden geleden

Je bent toch gek als je tegenwoordig nog een game pre-ordered en dan met name met een season pass waarbij je absoluut nog geen idee hebt wat je krijgt, of het werkt en of je de game dan nog speelt. Beta's zijn leuk tegenwoordig, maar de kans dat je op release een goede volledig functionele game krijgt zijn bijna nihil.

PePziNL 8 jaren,5 maanden geleden

Dit begint behoorlijk uit de hand te lopen inderdaad. 50 euro, da's gewoon een nieuwe game... Dus in feite vraagt EA hier 120 euro voor de volledige content. Van de gekken.

Jorrie 8 jaren,5 maanden geleden

50 euro is op zich niks nieuws. Battlefield 3 Premium kostte ook 50 euro. Het lijkt nu alleen veel omdat je alles tegelijk al kan preorderen.

Desalniettemin gaat dit nergens over zulke bedragen, ik wacht wel tot de hele game wat goedkoper is.

lwn 8 jaren,5 maanden geleden

Van dat inderdaad

Login of registreer om te reageren.