Star Wars: Battlefront dlc uitgelicht

Dorian de la Fosse | woensdag 27 Jan 2016, 15:41

Er is eindelijk meer informatie voor de Season Pass houders.

EA en Dice hebben meer informatie naar buiten gebracht over de aankomende dlc van Star Wars: Battlefront. Season Pass houders hebben eindelijk te horen gekregen waar ze nou daadwerkelijk voor hebben betaald.

Vanaf vandaag is de map van Tatooine, uit de Survival-modus, ook beschikbaar in andere gametypes. Daar komt ook nog bij dat de heroes Luke Skywalker en Han Solo een ander outfit krijgen zodra er op Hoth wordt gespeeld. Het is ook mogelijk om privé matches te maken en er zijn dagelijkse uitdagingen en community events toegevoegd. De balans van de wapens en diverse modi worden ook aangepast dankzij de update. Voor de volleidge lijst klik je hier.

Season Pass houders worden ook niet langer in spanning gehouden. In maart verschijnt de eerste betaalde content en die laat spelers strijden in het paleis van Jabba the Hutt. In de zomer wordt content vrijgegeven omtrent de Cloud City of Bespin, de zwevende stad uit The Empire Strikes Back. De iconische Death Star is de locatie voor de derde dlc-content en verschijnt in de herfst van 2016. In 2017 kunnen we het vierde pakket verwachten, maar meer informatie ontbreekt nog.

Bron: starwars.ea.com

Reacties

Stingray 8 jaren,1 maand geleden

Sorry maar vond de game zo kort en te weinig unlocks hebben dat ik er mee gekapt ben en er zeker geen season pass voor aan ga schaffen

Login of registreer om te reageren.