Trailer CoD: Infinite Warfare massaal disliked

Yoram Jacobs | dinsdag 10 Mei 2016, 8:42

Strijd met Battlefield 1 trailer lijkt hopeloos.

De games zijn nog maar net aangekondigd, maar de strijd tussen de Battlefield reeks en Call of Duty is naar een merkwaardig niveau gestegen (of gedaald). Ik heb het over de strijd op Youtube. De trailer van Call of Duty: Infinite Warfare wordt massaal disliked: momenteel staat de trailer op 1.3 miljoen dislikes. Om dat in context te plaatsen: dat maakt het de op vier na meest gehate video. Ooit.

De trailer van Battlefield 1 wordt daarentegen massaal leuk bevonden. Hoe massaal? Sinds de aankondiging afgelopen vrijdag (!) heeft de trailer 1.1 miljoen likes gekregen. Dit maakt het een van de meest populaire videos ooit. Nu vind je op veel gamefora discussies over beide trailers, met name wordt er veel gesproken over de keuze van Infinity Ward om Call of Duty wéér in de toekomst te laten afspelen. En ja, de trailer is niet heel bijzonder. Ok, de setting van Battlefield is origineler en prikkelt de fantasie. Maar zo'n grote Youtube oorlog lijkt iets weg te hebben van een bot campagne, zo suggereert iemand op Forbes.

Wat vinden jullie? Bekijk hieronder nog eens beide trailers en geef ons vooral je mening.

Reacties

TukyNL 7 jaren,11 maanden geleden

Ik moet toch ook zeggen dat ik meer enthousiast ben over Battlefield 1. Vind het in deze tijd met al de futuristische shooters een meer originelere setting, plus vind ik het een interessante tijd aangezien in de gamewereld ik WO1 nogal onderbelicht vind. Als ik moet kiezen bij release kies heb ik nu al mijn keuze gemaakt.

Login of registreer om te reageren.