Veranderingen in Star Wars Battlefront

Dorian de la Fosse | zondag 15 Nov 2015, 19:51

Dice heeft het een en ander aangepast sinds de beta.

Via EA Access hebben de eerste gamers al een aantal veranderingen opgemerkt in Star Wars Battlefront. Via de nieuwe community update hebben EA en Dice laten weten wat er precies is aangepast sinds de beta, dankzij de feedback van de beta testers:

  • Partner en Party System: je kunt nu heel makkelijk vrienden joinen, die vervolgens met groene stipjes worden aangegeven op de map. Je kunt echter niet bij ze spawnen

  • Spawns zijn verbeterd op Hoth, Imperials en Rebels hebben nu verschillende combat areas en de afstanden tussen de spawns zijn aangepast

  • Voertuigen en wapens zijn beter gebalanceerd. Zo is bijvoorbeeld de bullet drop en de projectile speed van de Cycle Rifle aangepast. Ook hebben AT-AT en AT-ST nu speciale weak spots gekregen, zodat ze makkelijker uit te schakelen zijn. Daarnaast is de damage van alle voertuigen, troopers, star cards en ion wapens verder uitgebalanceerd.

  • Omdat spelen als de verschillende helden en schurken uit het Star Wars universum wel speciaal moet blijven, is daar ook het één en ander aangepast. Heroes verliezen niet automatisch health meer en krijgen er ook geen health meer bij met het maken van kills.

Het is goed dat Dice naar de feedback heeft geluisterd. Wat vinden jullie?

Reacties

Login of registreer om te reageren.