De eerste 6 minuten van The Walking Dead: Michonne

Yoram Jacobs | dinsdag 16 Feb 2016, 9:21

Leren we meer over haar achtergrond?

Telltale heeft een video vrijgegeven die ons de eerste zes minuten laat zien van The Walking Dead: Michonne. We zien Michonne, met haar iconische zwaarden, zich een weg banen door een bos vol zombies en een duistere woning. Let wel op, de video bevat mogelijk spoilers! De game, die wordt neergezet als een miniserie, zal 23 februari verschijnen.

Reacties

Willem 8 jaren,2 maanden geleden

Ben wel een beetje klaar met dit type game... en sowieso achtergrond in de serie vond ik genoeg. Niet alles hoeft van voor naar achter uitgelegd te worden.

PePziNL 8 jaren,2 maanden geleden

Eens met Willem, en daarnaast ben ik ook een beetje klaar met The Walking Dead. Vind de serie geen klap meer aan.

Life is Strange S2 please!

Jorrie 8 jaren,2 maanden geleden

Meh, ik vond LiS geweldig maar ik zie niks in een season 2. Gaat toch enorm tegenvallen omdat seizoen 1 zo een originele setting had. Ik ben bang dat het wat een slap aftreksel gaat worden :(

HeadNinja 8 jaren,2 maanden geleden

Ik ben het wel eens met dat niet alles uitgediept hoeft te worden, al vind ik het wel tof dat ze verschillende media samenvoegen, Michonne vind ik sowieso niet een geweldig personage, het is eigenlijk net als met Cleveland in Family Guy, leuk bijpersonage, maar had beslist geen eigen show hoeven hebben. Daarbij lijkt ze in deze game ook nog eens voor geen meter op de echte Michonne, maar goed.

Login of registreer om te reageren.