F1 2015 in juni naar next gen

Ruben Correa Alves | donderdag 26 Mrt 2015, 15:43

Codemasters heeft aangekondigd dat F1 2015 in juni uit zal komen op de Xbox One, PS4 en PC.

F1 2015 zal de eerste Codemasters (en F1) titel voor de next gen consoles worden. De game is gebouwd op een nieuwe versie van de EGO engine om visueel en technisch stappen te zetten. Enkele updates voor de physics zijn verbeteringen in de motor, transmissie, aerodynamische elementen, de benzine tank en de ophanging en in combinatie met een nieuw bandenmodel en verbeterde force feedback moet F1 2015 een grote stap voorwaards worden.

Naast de Championship Season mode, Quick Race en Multiplayer zal de game ook een Pro Season mode bevatten. Wat deze mode precies gaat worden is nog niet bekend. De presentatie van de game zal een tv actige stijl met zich mee brengen om zo de sfeer van een echt F1 evenement goed te laten zien. Daarnaast kan je met voice commands communiceren met de race engineer en onder andere vragen naar updates over de race, de auto en het weer en kan je ook je bandenkeuze doorgeven voor pitstops.

In de screenshots zijn F1 bolides van 2014 te zien. Dat komt omdat F1 2015 niet alleen de auto's van het huidige seizoen bevat maar ook alle auto's met de nieuwe physics, coureurs en tracks uit 2014 als bonus content zal presenteren.

F1 2015 zal in juni beschikbaar zijn voor de Xbox One, PS4 en PC.

Reacties

Login of registreer om te reageren.