XBOXWORLD GEBRUIKT COLOCATIE VAN HOSTINGPROVIDER TRUE

DulleNL | Friday 21 Nov 2014, 11:07

Voor een optimale gebruikers ervaring zijn de servers van Xboxworld ondergebracht op een colocatie van managed hostingprovider True.

Xboxworld, De grootste Xbox en Xbox 360 website van de Benelux.

Xboxworld bestaat al sinds 2001, met het uitbrengen van de eerste Xbox in Amerika. De website is begonnen door een groep enthousiaste gamers, waarvan Mirik Smit zich nog altijd inspant voor deze gezellige community. De website is al sinds het begin trouw aan zijn wortels en is nog altijd de plek bij uitstek voor Xbox-liefhebbers in Nederland. XBW wordt gemaakt door een team van gameliefhebbers die samen de redactie en de forumcrew vormen. De site heeft een voorpagina met nieuws, recensies, interviews, columns en andere artikelen. De artikelen worden met regelmaat vernieuwd, hierbij zijn kwaliteit en eigenheid kernwaarden. Om de bezoekers een optimale gebruikservaring te bieden, zijn onze servers ondergebracht op een colocatie bij managed hostingprovider True.


True & Xboxworld

Xboxworld en True hebben een lange geschiedenis. Een developer van XBW vertelt: "Ik kende de goede service van True en had ervaring met het sponsorprogramma via een andere website die destijds gehost werd bij True. True hielp ons bij de aanschaf en installatie van de Dell server. Daarnaast heeft True het Linux Gentoo besturingssysteem geïnstalleerd en vanaf dat moment hebben we de server zelf beheerd.“

Beheer op afstand en colocatie

De server heeft Xboxworld in staat gesteld om een populaire online ontmoetingsplaats te zijn voor gameliefhebbers. We hebben altijd zelf de servers beheerd, wat bij True gemakkelijk kan vanwege de mogelijkheden tot beheer op afstand en het bezoeken van de colocatie. Het probleem bij vorige hosters was dat in geval van calamiteiten het lastig was om de serverlocatie te bezoeken, omdat dit slecht georganiseerd was of omdat de server in het buitenland was gehost. Bij True is de server 24/7 te bereiken op een goed bereikbare locatie.


Colocatie infrastructuur van True

De colocatie infrastructuur van True biedt veel voordeel voor organisaties met eigen servers, zowel binnen datacenterfaciliteiten als netwerkfaciliteiten:

  • Redundante stroomvoorziening, zodat servers functioneren tijdens een stroomuitval.
  • 24×7 beveiliging en toegang.
  • On-site beschikking over bekabeling en apparatuur.
  • Redundante Gbit Ethernet verbindingen.
  • Bandbreedte statistieken.
  • Koppeling met vele carriers mogelijk.


Shared of private colocatie

De shared colocatie oplossingen van True zijn voorzien van zeer snelle verbindingen naar het eigen True network. Hiermee wordt gegarandeerd dat er voldoende capaciteit beschikbaar is tijdens piekmomenten. Voor een colocatie met een grote hoeveelheid servers kan er gekozen worden voor een private colocatie: een afgesloten rack deel. Zo is de privacy van de gebruiker van de servers gegarandeerd. De datasuites van True zijn naast een eigen codeslot ook voorzien van cameratoezicht. True beheert zijn eigen colocatie suites. Zo kan er snel worden geschakeld en kunt u direct aan de slag.

True managed hosting

True is een vooraanstaande Nederlandse managed hostingprovider. Alle kennis en kunde is in huis om de servers van opdrachtgevers op een colocatie zo optimaal mogelijk te laten presteren. De supportengineers adviseren en helpen u graag met de installatie van uw servers op de colocatie van True. Hiermee geeft u uw servers een goed onderkomen, alle benodigde middelen en 24x7 vergaande support.

Wilt u meer informatie over het colocatie van True? Neem dan een kijkje op www.true.nl

Reacties

Login of registreer om te reageren.