Rate de Microsoft Conferentie

Laten we eens iets leuks proberen!

Wij gamers hebben altijd snel onze mening klaar staan. En laat gisteren toevallig een event zijn geweest waar we een mening over kunnen hebben! Oftewel, Microsoft's E3 Persconferentie.

Hoe vond je dat ze het hebben gedaan? Had je liever Don Mattrick terug? Te veel CG trailers? Te weinig Rare?

Om je geheugen op te frissen kun je onze Live Blog hier nog een keer teruglezen. Of hieronder in zijn geheel opnieuw bekijken.

Omdat ik het artikel schrijf ga ik jullie ook mijn eigen mening vertellen!

Ik ben met een heel positief gevoel weggekomen van de MS conferentie. Ze hadden leuke, quirky indiegames als Ori en Inside. Ze hadden AAA titels als Sunset Overdrive en Forza Horizon 2.

Qua genres hadden ze zowat alles covered. Van FPS tot RPG. Van Platformer tot Dansgame. De persconferentie verliep vlot, geen geneuzel over TV, Apps en andersoortige ongein. Ook is Phil Spencer 1000x beter om naar te luisteren dan Don Mattrick. (sorry Don)

Ja, er waren te veel CG trailers. Dat was heel erg zonde. Maar als ik uiteindelijk de reveals voor mezelf ga opsommen kan ik niks anders zeggen dan dat het een héél solide conferentie was. Van de vele exclusives tot de erg leuke multiplatform games. En bij games als Sunset Overdrive is het erg leuk om te zien dat ouderwetse fun voorop staat.

Maar... waarom hebben ze wéér het gezicht veranderd van Lara Croft?

Ach ja, een dikke 8 van mij.

Laat in de comments je eigen rating en mening achter!

Reacties

OniRyo 6 years, 7 months geleden

Ja, een 7.

Grave 6 years, 7 months geleden

Als je nagaat dat vorig jaar een drama was, dan hebben ze dit keer goed geluisterd naar wat de mensen willen. Games, en dat hebben ze goed laten zien. Vond de conferentie van MS de beste tot nu toe van allemaal. Veel games laten zien, geen tv kinect crap. En wat heel nice was, meerdere nieuwe exclusives aangekondigd. Dat wil ik op een E3 conferentie zien en dat hebben we van MS gekregen naar mijn inziens.

Hybrid 6 years, 7 months geleden

Maar vorig jaar was het ook games games en games.
Vond hem zelf prima. Snel. Weinig gelul en veel games. Meer is er niet nodig.

Jorrie 6 years, 7 months geleden

Vorig jaar was het uitstekend, ben je in de war met de reveal?

Flavourlicious 6 years, 7 months geleden

Mensen halen de E3 en de originele reveal van vorig jaar constant door elkaar. reveal was kut, e3 2013 van gewoon goed. Deze show niet slecht, maar ze hebben al hun verassingen van te voren verspild.

Sen 6 years, 7 months geleden

Veel games, weinig onzin tussendoor. Dat waren grote pluspunten. Maar innovatie was er nauwelijks en geen van de games wist me echt te overtuigen. Gratis Nurburgring en het feedback-programma bleven mij het meest bij.

Tirza 6 years, 7 months geleden

Het tempo zat er goed in, dat was een stuk beter dan bij de persco van EA. Ori en AC Unity hebben me erg benieuwd gemaakt, wat zagen die er tof uit! Het viel me op dat er veel 4-player co-op tussen zat. Wat ik heb gemist is een frisse, vernieuwende game. Ook had ik wel details gewild over AC Comet. Overall een goede conferentie van MS.

lwn 6 years, 7 months geleden

Een van de betere presentaties van de avond. Zeker mooiere aankondigingen dan de PS4. Op zich staand alleen niet hele spannende dingen.

Killamonkey 6 years, 7 months geleden

Overall een degelijke line-up met veel games en weinig onzin zoals tv eb kinect. Helaas zitten er voor mij weinig games tussen die mij interesseren, dus een 7 :)

Leis 6 years, 7 months geleden

Een 8. Beter dan voirg jaar dat zegt wel iets.

Graveheart 6 years, 7 months geleden

Belofte waargemaakt. Games, games en games.

Kortestier 6 years, 7 months geleden

Niet gezien, maar ik wil even zien welke kleurtjes er zijn in het cijfer-spectrum. Haha.

Login of registreer om te reageren.