Assassin's Creed Unity nu te downloaden...

Peter Paardekooper | Tuesday 11 Nov 2014, 10:35

via de Amerikaanse Marketplace.

Voor de ongeduldige Assassin's Creed fans onder ons is er goed nieuws: vanaf vandaag is AC: Unity uit in Amerika, dus ook digitaal. Via deze link kan je de game aanschaffen (zet je locale op US via het knopje linksonderaan als dat nodig is), alles dat je nodig hebt is een geldig Paypal account. De game zal je 60 dollar gaan kosten, omgerekend een kleine 50 euro.

Wil je de game toch liever op disc, of wacht je op een van de vele Limited / Collectors Editions, dan zal je nog twee daagjes geduld moeten hebben; Assassin's Creed Unity zal donderdag 13 november officieel in Nederland verschijnen.

Reacties

Fireballs_nl 7 years, 10 months geleden

Bericht / titel is niet helemaal juist. Het was al lang te pre-orderen en daarna werd het automatisch (vooraf) gedownload, maar pas nu unlocked. Daarnaast heb ik niet de standard, maar de gold / limited (digital) edition die inclusief season pass is geleverd.

PePziNL 7 years, 10 months geleden

Ik heb het ook over het feit dat 'ie nu ook al te spelen is, twee dagen eerder dan de Nederlandse release. En met Limited / Collectors Editions bedoel ik de versies met allerlei collectibles erbij, die je uiteraard niet kan downloaden :)

Login of registreer om te reageren.