Capcom registreert patent Dragon's Dogma Online

Peter Paardekooper | maandag 5 Jan 2015, 12:33

Hint voor een sequel?

Capcom heeft in verschillende delen van de wereld de titel 'Dragon's Dogma Online' geregistreerd. De game (of een echte sequel) is nog niet officieel aangekondigd, maar (inmiddels verwijderde) nieuwsberichten op de officiele website en korte hints van director Hideaki Itsuno geven goede hoop:

“We’ve got several games in the pipeline right now. One of them is even in the last stages right now. We should be able to announce it soon.”

Zit jij te wachten op een Dragon's Dogma Online, of heb je liever een sequel die trouw blijft aan het origineel?

Reacties

DulleNL 9 jaren,3 maanden geleden

DD Online mogen ze op een heel donkere plek stoppen. Al sluit ik niet uit dat ik als DD addict alsnog de game koop, maar het is niet waar ik op zit te wachten. Ik wil een directe sequel, gewoon weer gezellig met Pawns. Niet iedere game hoeft co-op of MP te hebben. Het Pawn systeem was een unieke feature, en meer had de game ook niet nodig.... Misschien is DD Online een remaster waar je pawns vervangen kunnen worden door echte spelerts! Hmmm

PePziNL 9 jaren,3 maanden geleden

Helemaal mee eens :) Hoef ook geen multiplayer in al m'n games, en DD was echt fucking geweldig dus geef mij maar gewoon deel 2.

Login of registreer om te reageren.