Standalone versie Rock Band 4 wordt duurder

Peter Paardekooper | Tuesday 25 Aug 2015, 2:22

Balen voor Xbox One gamers.

In een persbericht maakte Harmonix bekend dat de Xbox One versie van hun aankomende muziekgame Rock Band 4 duurder gaat worden dan de PS4 versie. Dit omdat deze versie geleverd gaat worden met een adapter zodat je oude instrumenten in de game gebruikt kunnen worden. De PS3 en PS4 werken beiden met standaard Bluetooth-technologie, dus die hebben geen adapter nodig. Het prijsverschil komt neer op $60 voor de game op de Playstation en $80 voor de Xbox One versie. We hebben hier even dollars aangehouden aangezien er nog geen officieel bericht is over de prijs in euro's, maar ervaring leert dat je in de meeste gevallen het dollarteken in een euroteken kan veranderen.

Let wel: het gaat hier dus alleen om de standalone-versie van de game. De packs met instrumenten - respectievelijk $130 voor game + gitaar en $250 voor game, gitaar, drums, en microfoon - blijven dus gelijk geprijst.

Mocht je nou helemaal de kluts kwijt zijn of je oude (plastic) instrument wel of niet werkt in Rock Band 4, dan kwam Harmonix met een handig overzicht.

Ben jij van plan om weer achter de kunststof instrumenten te kruipen? Let us know in de comments!

Reacties

Login of registreer om te reageren.