Xbox One nu (tijdelijk) in prijs verlaagd

Peter Paardekooper | dinsdag 28 Apr 2015, 18:11

Losse console al vanaf €349!

Microsoft heeft verschillende Xbox One-bundels nu tijdelijk in prijs verlaagd. Zo heeft de losse console nu een adviesprijs van €349; locale retailers kunnen echter ook nog met deze prijs gaan stunten. Andere bundels met hun nieuwe prijs:

  • Xbox One + The Witcher III: Wild Hunt: €399,-
  • Xbox One + Halo: The Master Chief Collection: €379,-
  • Xbox One (1TB) + Call of Duty: Advanced Warfare: €479,-
  • Xbox One + Sunset Overdrive: €379,-
  • Xbox One + Evolve: €399,99

Alle bundels zijn zonder Kinect.

Is dit genoeg voor jou om een One in huis te halen?

Reacties

Excess-Denied 9 jaren geleden

Is dit genoeg voor jou om een One in huis te halen?

Nee, nog steeds geen games die mij echt aanspreken. :P Alleen Dying Light maar om daar nou alleen maar een Xbox One voor te halen, nee niet echt. ik wacht nog wel even tot de prijs nog verder daalt en er 'leukere' games zijn. Vermaak mij nog steeds best met de 360 en de Games with Gold actie.

Ypuh 9 jaren geleden

Dat ligt dan vooral aan jou helaas. Er zijn inmiddels genoeg leuke games op de X1. De meeste durf ik zelfs van te zeggen dat je ze eerst geprobeerd moet hebben voordat je ze afkeurt. Natuurlijk ga je niet alles leuk vinden, maar bij sommige games moet je gewoon even door de zure appel heen bijten aan het begin, wat met alleen wat YouTube filmpjes kijken onmogelijk is. Ook ik vind het niet altijd leuk met de weg die developers kiezen, zoals bijvoorbeeld de Assassins Creed franchise. Echter totdat je zelf een oneindig budget hebt en je eigen games wilt gaan ontwikkelen, zul je het er toch mee moeten doen (of niet, zoals in jou geval) en als je het probeert zitten er ongetwijfeld wel wat leuke games tussen! Ik heb me al vaker dan eens op een game-aankoop verkeken, zowel positief als negatief.

Wat betreft de 'tijdelijke' acties, die hebben we ook al 3x eerder gehoord het afgelopen jaar. Tijdelijk voor er weer een nieuwe prijsverlaging komt ja.

Excess-Denied 9 jaren geleden

Ach ik heb geen haast hoor zoals ik al aangeef vermaak ik mij op de 360 nog best. Deze maand Gears en Army of Two, juist twee spellen die ik nog niet had.

Als ik terugkijk naar alle platformen die ik heb gehad was er altijd 1 topper waar ik een console voor kocht (en dan niet eens een systemseller die iedereen moest hebben!), ik heb het dan over een Destruction Derby, Rallisport Challenge etc etc. En die mist nu nog steeds op de current gen voor mij. Maar uiteindelijk zullen er voor de 360 geen nieuwe games meer uitkomen (zie je nu al een beetje) dus dan wordt het pas echt interessant voor mij.

Login of registreer om te reageren.