Assassin's Creed: Syndicate verschijnt 23 oktober

Peter Paardekooper | woensdag 13 Mei 2015, 0:23

Toch nog een AC-game dit jaar.

Ubisoft heeft vandaag het nieuwe deel in de Assassin's Creed-reeks aangekondigd: dat zal Assassin's Creed: Syndicate gaan heten. De game speelt zich af in Victoriaans Londen van 1868 en je zal voor het eerst in de serie met twee assassin's aan de slag kunnen: broer Jacob Frye en zijn tweelingzus Evie. De gameplay met Jacob richt zich meer op de combat, terwijl Evie het moet hebben van sneaken en stealthy doen.

1868 valt natuurlijk middenin de Industriële Revolutie en de groeiende kloof tussen arm en rijk die daarmee gepaard ging. Het verhaal van Jacob en Evie zal hier ook zwaar in meewegen.

Naast een naam, gameplaydetails en een releasedatum gaf Ubisoft ook een debut-trailer en de onvermijdelijke Collectors Edition vrij. In de CE vind je een steelbook, de soundtrack, een dubbelzijdige kaart, een heupfles, een lithograaf en een 30cm hoog beeld van Jacob. En de game natuurlijk.

 

 

Assassin's Creed: Syndicate verschijnt 23 oktober voor de Xbox One en PS4. Een PC versie staat voor later gepland. Kijk jij er al naar uit of ben je ondertussen AC-moe?

Reacties

Ypuh 8 jaren,11 maanden geleden

Bij de ingebouwde wallhack haakte ik af. En van die lijntjes waar je moet rijden met je koets, nee.

Willem 8 jaren,11 maanden geleden

Het ziet er toch wel een beetje uit zoals de vorige game hè... ook weer midden in de stad. Wat platteland vind ik ook leuk!

Reckuuza 8 jaren,11 maanden geleden

Hoezo toch. Er komt elk jaar een AC.

DutchDemons 8 jaren,11 maanden geleden

Soms zelfs 2 :+

Login of registreer om te reageren.