Prototype: Biohazard Bundle vanaf vandaag beschikbaar

Peter Paardekooper | dinsdag 14 Jul 2015, 21:09

Surprise!

Een 'nieuwe' game aankondigen: zo kan het ook. Uitgever Activision kondigde vandaag aan dat de twee games uit de [PROTOTYPE]-reeks naar de Xbox One en PS4 gaan komen. Niet met de feestdagen, niet over een maand, maar vandaag! Je kan beide games dan ook vanaf dit moment downloaden van Xbox Live. Nadelen zijn echter dat de prijs nogal aan de hoge kant is (je betaalt €50 voor beide games), en ze zijn alleen als bundel aan te schaffen. Daarnaast zijn de spellen ook niet geupscaled, verbeterd, of iets dergelijks. Wel bevat Prototype 2 de uitgebrachte DLC.

In Prototype speel je als Alex Mercer, een shapeshifter die zijn geheugen kwijt is. Aan jou de taak om Blacklight, een gewelddadig virus dat door Manhattan raast, te bevechten en uit te schakelen. Als Alex heb je het vermogen de herinneringen en lichamen van iedereen die je absorbeert over te nemen en te gebruiken om je missies mee te voltooien.

In Prototype 2 neem je de rol aan van James Heller, die wraak wil nemen op Alex Mercer. Hij houdt hem namelijk verantwoordelijk voor de dood van zijn familie. Als Heller ga je ook weer de strijd aan met het Blacklight-virus en het leger.

Reacties

Login of registreer om te reageren.