Skylanders

Lars Hoekstra | Wednesday 13 Aug 2014, 15:25

Vroeger toen je nog klein was, kreeg je soms speelgoed met Sinterklaas of op je verjaardag. Met de jaren kwam er steeds nieuwer speelgoed en sommige poppetjes konden zelf bewegen of gaven licht, nu zijn we inmiddels volwassen en mogen we niet meer spelen met speelgoed al heeft iedereen wel zijn eigen ‘’guilty-pleasure’’, lego, figures of van die bunnies. Zelf heb ik wat figures van games enzovoort en ook een hele hoop Skylanders… maar waarom?

Het begon allemaal met de launch van de Xbox One, ik zocht wat toffe launch games en wou ook iets kleurrijks en had op dat moment niet genoeg ruimte voor de Kinect. Na de line-up te hebben bekeken viel mij 1 game op, en dat was Skylanders Swap Force een kleurrijke platform game met poppetjes die tot level kwamen als je ze op het bij geleverde portaal zet… echter wist ik niet dat ik door het kopen van deze game de doos van Pandora had geopend!

Toen ik de game opstarte kon ik mijn Skylander op het portaal zetten, het poppetje kwam zowaar tot leven op mijn beeldscherm. (wat had ik dit geniaal gevonden als kind) Daarna moest ik wat chompies verslaan en kreeg ik geld om upgrades te kopen voor mijn Skylander, iets wat vergelijkbaar is met skilltree in Borderlands, alleen lang niet zo groot. Echter merkte ik ook al snel dat ik niet genoeg Skylanders had om overal bij te kunnen, om toegang te krijgen tot zekere gebieden had ik ander element nodig en moest ik dus een andere Skylander gebruiken, oftewel kopen.

Na verloop van tijd merkte ik dat ik al snel meer Skylanders ging kopen om zoveel mogelijk objecten te kunnen verzamelen, elke keer glunderde ik weer van vreugde als ik een nieuwe Skylander op mijn portaal plaatste. Iets wat deze serie toch wel een beetje magisch maakt… maar ook o zo duur.

Omdat het zo duur is wil ik de Skylanders die ik heb met jullie delen, elke week zal ik een nieuw item plaatsen met beelden van de Xbox One versie. Hier highlight ik een specifieke Skylander zodat jij weet wat ie kan doen en of je hem daarna nog wel wilt kopen, want het zou zonde zijn als je er 1 koopt en hij heeft geen toffe skills.

Reacties

Willem 7 years, 9 months geleden

Je zal maar zo'n collectie hebben. Gekkigheid! :P

DulleNL 7 years, 9 months geleden

Chop Chop is useless.

... Zijn die Legendary Skylanders eigenlijk nog wat waard?

Login of registreer om te reageren.