Battlefield 1 tijdelijk down

Kimberly van Overmeeren | Monday 24 Oct 2016, 9:20

Onderhoud door DICE.

EA and DICE halen vandaag de multiplayer tijdelijk down voor onderhoud. Ze zijn nu al begonnen met de PC servers.
Elk platform is een uur lang offline. Onderstaande tijdtabel is overgenomen van DICE/EA zelf:

 

  • PC: Multiplayer will be offline for 1h starting 0700 UTC/ 12AM PT Oct 24.
  • Xbox One: Multiplayer will be offline for 1h starting 0800 UTC / 1AM PT.
  • PS4: Multiplayer will be offline for 1h starting 0900 UTC / 2AM PT.

 

We houden je op de hoogte met eventuele patch notes zodra ze beschikbaar zijn. Op dit moment is het onduidelijk over welk specifiek onderhoud het gaat.

Reacties

Login of registreer om te reageren.