Borderlands: The Pre-Sequel Season Pass aangekondigd

Robin Bosman | Monday 1 Sep 2014, 14:27

Borderlands: The Pre-Sequel krijgt Season Pass.

2K heeft aangekondigd dat ook Borderlands: The Pre-Sequel voorzien zal worden van een Season Pass vóór de daadwerkelijke release. Met een 25% korting op de normale prijs, krijg je volgens 2K nieuwe personages, nieuwe missies, nieuwe uitdagingen en nieuwe ervaringen. De Season Pass gaat $29.99 kosten.  Aangezien de vier losse add-ons $9.99 gaan kosten, is dat een korting van ongeveer 10 dollar (prijzen in Euro zijn nog niet bekend). 

 

Ook als je de game pre-ordered krijg je een gratis add-on, genaamd Shock Drop Slaughter Pit, waarin de speler afreist naar een oude Dahl-fabriek op de maan van Pandora. In deze add-on zul je moeten vechten in een grootschalig toernooi, waar je bijzondere items kun verdienen door sterke vijanden te verslaan. 

Borderlands: The Pre-Sequel komt uit op 17 oktober voor de Xbox 360.

Reacties

Frangster 7 years, 3 months geleden

Helaas ben ik volledig op deze titel afgeknapt omdat hij vooralsnog niet op de nieuwe consoles komt, maar het is voornamelijk de arrogante houding van Gearbox betreffende dit onderwerp wat me tegenhoudt deze alsnog voor de 360 te halen.

Hybrid 7 years, 3 months geleden

Gearbox zal wel met de next gen versie bezig zijn. Daarom maak 2K australia deze titel. :)

nickpeters 7 years, 3 months geleden

Wil deze ook graag spelen maar wil gewoon spellen op de xbox one spelen en niet meer op me 360

Leis 7 years, 3 months geleden

Ook bizar dat de X360 nog zolang word ondersteun. Komaan iedereen gaat straks op een (Vernieuwde console gamen.) 360 is bij mij al lang de deur uit..

RbzNL 7 years, 3 months geleden

Same here. Ik ga toch niet nu ik eindelijk een One heb nog een game kopen voor de 360? Vooral ook omdat t de zoveelste Borderlands titel is. Weinig nieuws onder de zon dus.

Maddmonkey 7 years, 3 months geleden

Gewoon wachten ;) Er zal vast wel een BL 3 aankomen :)

[2k] 7 years, 3 months geleden

Ach, een maand na de release van de One heeft nog lang niet iedereen 1 in huis. Vind het zelf wel goed dat de 360 nog ondersteund wordt. Vroeger werd massaal geklaagd als een console na launch van een next-gen niet meer ondersteund werd. Moet zeggen dat ik me met deel 1 beter heb vermaakt dan 2. Ben wel benieuwd naar deze game.

RbzNL 7 years, 3 months geleden

Maar je moet je wel bedenken dat de One dan feitelijk al een jaar uit is. Had de game best willen spelen, maar ik ga simpelweg geen full priced 360 games meer in huis halen.

[2k] 7 years, 3 months geleden

Mja, elders wel inderdaad.

Zou me niets verbazen als ze deze dan oppoetsen voor de One of er ondertussen aan een nieuwe voor de One / next-gen gewerkt wordt. Is immers best een succesvolle franchise dus moet haast wel naar de next-gen komen.

FinalBob 7 years, 3 months geleden

Blijft de eerste BL waar ik niet warm van wordt... Deel 1 bizar veel gespeeld, van deel 2 zelfs de Ultimate Vault Hunter edition in huis. Maar dit is echt been there done that gevoel. Enige leuke is, claptrap als class.

Maar ik wacht wel op BL3 :)

Login of registreer om te reageren.