The Crew uitgesteld

Ruben Correa Alves | Monday 6 Oct 2014, 23:36

The Crew komt nu op 2 december uit. De game zou oorspronkelijk op 11 november uitkomen.

Dat is vandaag naar buiten gekomen. De extra tijd die beschikbaar komt wordt gebruikt om een tweede bèta van de console versie van de game te lanceren. November wordt zoals altijd een erg drukke periode. Veel jaarlijkse grote games komen uit in deze periode. Denken jullie dat de game beter gaat presteren door een release in december?

Reacties

serioussiem 7 years, 9 months geleden

Ja.. concepttechnisch ook een spannender spel dan de andere racespellen die uitkomen.

Kenneth 7 years, 9 months geleden

Wordt dit een trend?

Is dit de toekomst?

“The Division komt uit op Release datum”
Het lang verwachte The Division van Ubisoft wordt niet uitgesteld, hebben de makers van het spel in een interview bevestigd. Scenario ontwerper Luke Quickendale geeft aan dat hij kan voorstellen dat het gross van de gamers hiervan baalt. “Normaal worden spellen uitgesteld. Je ziet steeds meer dat gamers op de release datum nog niet genoeg geld hebben”. Ook de Nederlander Leonard Verhoef, die normaal met zijn tentje voor de ingang van de Game Mania ligt, had ook dit niet zien aankomen. ”Voor DriveClub heb ik door het uitstellen bijna een jaar in een tentje voor de Game Mania gelegen, maar deze niet-uitstel het zelfs ik niet zien aankomen. Dat er in deze tijd nog spellen op de officiële release datum uitkomen is ronduit achterlijk, hoe moeten gamers hierop anticiperen?” aldus de 24-jarige Eindhovenaar. Ook op de website PSX-sense.nl, waar de preview normaal verschijnt na de eerste officiële release datum, werd er vanochtend geschrokken. ”Wij zaten met zijn allen in de kantine, terwijl Ruud al 2 weken bezig was met zijn preview, toen het spel opeens toch op de release datum uitkwam. Dit terwijl de game pas over 14 uur uit zou komen en er dus genoeg tijd was om hem nog uit te stellen. Ubisoft zal het spel wel hebben afgeraffeld, want dit kunnen ze echt niet maken” aldus een redactie lid van onafhankelijke Playstation website. Ook de speelgoedketen Bart Smit reageert verontwaardigd: ”Wij kiezen ervoor om met andere winkels de release datum voor uit te schuiven in het belang van de gamers, wij hebben een verkoop embargo opgesteld die wij 2 maanden vooruitschuiven”. Ook Bol.com geeft aan mee te willen gaan in deze verschuiving.

Jorrie 7 years, 9 months geleden

Wat zeg je nu allemaal 8)

Kenneth 7 years, 9 months geleden

Er worden zoveel games uitgesteld, dat dit even een bericht was in het kader van " De Speld ''

Ypuh 7 years, 9 months geleden

Hahaha, na de eerste regel gelezen te hebben had ik al zo'n gevoel. Fijn dat je het nog even bevestigd. Ik vond um leuk :)!

lwn 7 years, 9 months geleden

Ze hebben een voorbeeld genomen aan de ontwikkeling van deze site :-D

Kenneth 7 years, 9 months geleden

Rechts in de kolom is de releasedatum trouwens nog niet aangepast :)

Rick 7 years, 9 months geleden

Jammer maar ik heb geduld.

DUTCHSWAT 7 years, 9 months geleden

ik wacht wel eerst de streams af
om te kijken of het wel leuk is

Login of registreer om te reageren.