Flinke installatie benodigd voor Halo 5: Guardians

Dewi Welvaart | zondag 11 Okt 2015, 10:15

Kevin Franklin legt uit waarom.

Flinke patches en enorme installaties. Onze consoles hebben het zwaar te verduren. Voor Halo 5: Guardians moet je een indrukwekkende 46GB installeren waardoor het op de achtste plaats in de lijst van grote installaties heeft eigengemaakt. Kevin Franklin, de design director van Halo 5: Guardians, legt uit waarom:

"Het is de inhoud. Geen technisch verhaal maar de inhoud van deze game is gewoon onbeschrijfelijk. We hebben verschillende soorten warthogs, verschillende soorten scorpions en wanneer je dieper in het requisitoir systeem duikt, vind je er ook legendarische varianten van alle wapens. Er zijn mega veel manieren waarop je de Spartan kan aanpassen. Van de looks van de helm, de vizieren, skins en emblemen tot aan de animaties. We hebben zojuist een totaal nieuwe moordanimatie getoond die je uit het requisitoir systeem kan halen.
Zet dat naast de hele, hele grote set met maps, we hebben 20 multiplayer maps die bij de release al te spelen zijn, en er komen er later nog eens 15 bij. Er zijn ook honderden bouwblokken waarmee je de levels kan aanpassen. Er is heel veel content en als ik door de zalen van 343 Studios loop en kijk naar de medewerkers die daar hard aan het werk zijn met het bouwen van allerlei gave dingen in de game, dan kijk ik niet op van deze hele grote installatie."

Bron: Xboxnederland.nl

Reacties

Login of registreer om te reageren.