Gelekte screenshots van Deus Ex: Mankind Divided

Ruben Correa Alves | dinsdag 7 Apr 2015, 22:11

Via een Russische website zijn screenshots en details gelekt van een nieuwe Deus Ex game van Square Enix.

Er kwamen onlangs al berichten over een nieuwe Deus Ex naarboven en na getease van Square Enix over 'een nieuwe game van een westerse studio' werd de hoop voor een nieuwe Deus Ex game groter. Gister was er in een livestream een geheimzinnige gevangene te zien en veel gamers legden de connectie met de Deus Ex serie. Uiteindelijk kwam daar geen concrete informatie uit.

Square Enix zou binnen korte tijd de nieuwe game aankondigen maar voor ze de kans kregen lekten via een Russische site een aantal screenshots uit. Veel informatie is er nog niet te vinden over Deus Ex: Mankind Divided maar wat duidelijk wordt uit de beelden is dat het karakter Adam Jensen uit Deus Ex: Human Revolution terugkomt. De site claimt verder dat de game te spelen zal zijn op de PC, Xbox One en PS4 en dat de game een vergelijkbare speelstijl zal krijgen als zijn voorganger. Een mooie verbetering zou de AI worden. Tegenstanders werken nu samen in groepen en zullen slimmer zijn in gevechten.

Uiteraard is dit nog geen officiele informatie maar het is duidelijk dat het vervolg er komt. Zodra de officiele aankondiging wordt gemaakt weten we meer.

De Russische website lijkt offline te zijn maar de pagina kan via deze link in een cache teruggevonden worden.

Reacties

DulleNL 8 jaren,11 maanden geleden

Er waren blijkbaar dus toch genoeg mensen die de HR leuk vonden? :S

Jorrie 8 jaren,11 maanden geleden

Jij hebt dan ook geen smaak 3)

Gakkie 8 jaren,11 maanden geleden

HR was wel leuk, maar bij lange na niet zo goed als de eerste game ...

Kortestier 8 jaren,11 maanden geleden

Wauw, Deze "gelekte" screens zien er erg persklaar uit.

Login of registreer om te reageren.