GTA V krijgt content voor Xbox 360 spelers

Leoni Santbergen | woensdag 29 Okt 2014, 14:11

Wanneer je GTA V op een last-gen console hebt gespeeld, wordt je op de nieuwe console beloond.

Rockstar heeft bekend gemaakt dat mensen die Grand Theft Auto V op de Xbox 360 of Playstation 3 hebben gespeeld, toegang krijgen tot exclusieve content in de aankomende releases op de Xbox One, Playstation 4 en PC. De content bevat onder andere de volgende dingen:

Nieuwe events en belonigen

Door deel te nemen aan nieuwe events en uitdagingen kan je exclusieve voertuigen winnen, waaronder het Dodo watervliegtuig (boven) en de Imponte Duke'o'Death (rechts).

Murder Mysteries

Michael krijgt een extra verhaallijn waarin hij door het ontdekken van aanwijzingen een moord kan oplossen. Als beloning van dit speurwerk krijg je Film Noire filters voor je camera, zodat je zeer klassevolle selfies kunt maken.

Nieuwe wapens

Uiteraard kan je arsenaal ook niet achter blijven, daarom krijg je als terugkerende speler twee nieuwe moordvoorwerpen: de ultra sterke Rail Gun, waarmee je ook nieuwe uitdagingen op de schietbaan kunt aangaan, en de Hatchet als je het liever wat persoonlijker aan wilt pakken.

Dierenfotografie

Wanneer je al het geweld zat bent, kan je je gaan vermaken met het fotograferen van alle nieuwe diersoorten het spel heeft. Ook hier zit een uitdaging aan verbonden die alleen Franklin kan doen, met als beloning een nieuwe Kraken onderzeeër.

Stock Car Races

Nieuwe Stock Car races worden aan de game toegevoegd waar alleen terugkerende spelers aan mee kunnen doen. Scheur in de dikke Amerikaanse muscle cars de competitie voorbij om deze auto's vrij te spelen en de straten van Los Santos onveilig mee te maken.

Monkey Mosaics

Los Santos is ondergeklad met graffiti van een mysterieuze straatartiest. Wanneer je het voor elkaar krijgt alle tags te vinden en te fotograferen, mag je jezelf de trotse eigenaar van de Go Go Monkey Blista noemen.

Nieuwe voertuigen en meer

Terugkerende spelers zullen naast alle bovenstaande bezigheden ook direct beloond worden met de Chevall Marshal monstertruck en de Xero Gas Blimp.

Tot slot komen er ook nieuwe features waar alle spelers gebruik van kunnen maken, zowel nieuwe als bestaande. Naast een berg nieuwe voertuigen en wapens heeft Rockstar aangegeven dat we deze content maar in het spel moeten gaan bekijken. 

Het maakt niet uit op welk platform je het spel voorheen hebt gespeeld om gebruik te maken van de nieuwe exclusieve content, zolang je maar een Rockstar Social Club account hebt. Op die manier kunnen alle personages van GTA Online ook probleemloos overgezet worden.

Grand Theft Auto V komt op 18 november uit op de Xbox One en Playstation 4 en 27 januari op de PC.

Reacties

Login of registreer om te reageren.