Prijsvraagwinnaars: Titanfall 2

Willem van Vugt | Monday 26 Dec 2016, 21:00

De ultieme Titanfall 2 prijsvraag is ten einde... wie zijn de gelukkige winnaars?

Twee weken geleden plaatsten wij deze te gekke prijsvraag. Deelnemers aan de prijsvraag moesten wat extra moeite doen, maar maakten daarmee wel kans op Titanfall 2 de game, een t-shirt én een limited edition controller. In totaal beoordeelden wij veertien deelnemers als voldoende om mee te doen in de 'prize raffle'. Nadat de veertien usernames door onze randomizer zijn gegaan, kwam de volgende twee users als winnaars uit de bus:

Gefeliciteerd! Wij hebben inmiddels contact opgenomen met de winnaars om hen te feliciteren en van de prijzen te voorzien.

Van alle inzendingen zijn sommige wellicht als 'creatiever' of 'meer moeite' te beoordelen. Wij bij Xboxworld hebben uit de veertien inzendingen die wij als voldoende beoordeelden, uiteindelijk willekeurig twee winnaars gekozen.

Reacties

jkampmeijer 7 years, 1 month geleden

Gefeliciteerd Badeentje en Wpak, veel plezier met de game.

Tharealgamerr 7 years, 1 month geleden

Bij de uitslag van deze wedstrijd wil ik toch even een kritische opmerking plaatsen en dan met name over het gebruik van de randomizer bij deze prijsvraag.

Dat hier gebruik van wordt gemaakt om iedereen een gelijke kans te laten hebben is begrijpelijk en bij een prijsvraag zoals recentelijk die van Dead Rising 4 waarbij men alleen maar de zin ''ik wil Dead Rising 4 winnen!'' hoeft te copypasten ook toepasselijk, maar echter niet bij een creatieve wedstrijd zoals deze. Ik had liever gezien dat de reacties waren beoordeeld door een onafhankelijke jury in plaats van het nu te laten bepalen door een computerprogramma. Deze kan namelijk niet de originaliteit en/of eventuele vindingrijkheid, moeite en creativiteit die in een reactie zit helemaal niet beoordelen.

Hoewel wat ik nu ga zeggen erg arrogant gaat klinken en waarschijnlijk wel misplaatst gaat worden gevonden, vond ik mijn geplaatste reactie met foto een van de meest originele comments in verhouding tot de overige geplaatste reacties. Als ik dan nu de uitslag met dezelfde uitkomst zou hebben gezien, maar wel met het bijgaand bericht dat Xbw de berichten zelf heeft beoordeeld en de leukste er hebben uitgepikt was het een ander verhaal geweest en was deze reactie er ook nooit gekomen. Nu de winnaars door een gerandomiseerd computerprogramma geselecteerd zijn terwijl ik echt een goed gevoel had over mijn eigen inbreng, baal ik hier toch wel een beetje van omdat er nu helemaal niet door een mens van vlees en bloed bepaald is welke reacties nu ook echt het leukste waren. Juist vanwege het feit dat er bij deze prijsvraag van de deelnemers verwacht werd dat ze echt hun best zouden doen om met leuke en creatieve comments (o.a. in de vorm van screenshots en filmpjes) te komen voelt de manier waarop de winnaars geselecteerd zijn voor mij toch een beetje als een koude douche. Ik was juist blij met dit type prijsvraag omdat ik dacht dat de winkans kon stijgen of dalen aan de hand van hoe leuk je reactie was. Na 14 jaar lid te zijn van Xbw en nog nooit een wedstrijd te hebben gewonnen dacht ik dat ik door middel van een originele comment die zich zou onderscheiden een grotere kans zou maken, maar niks blijkt minder waar.

Dit was even een klaagzang vanuit mijn kant, want ik vind de manier waarop de winnaars uit deze prijsvraag gekozen zijn, allerminst gepast. Neemt overigens niet weg dat ik niet blij ben voor de winnaars en deze reactie is ook niet bedoeld als sneer naar jullie toe. Overigens noch naar Xbw, want het is sowieso heel leuk dat jullie deze acties houden, maar wel even om een kritische noot te laten horen. Gefeliciteerd met jullie prijzenpakketten Badeentje en Wpak! :)

Mallakai 7 years, 1 month geleden

Ben het met ThaRealGamerr eens, waarschijnlijk is er niet eens naar de comments gekeken betreft de inzendingen.

Wat mij betreft wordt de prijsvraag opnieuw gedaan voor de mensen die daadwerkelijk moeite hebben gedaan voor deze prijsvraag.

badeentje 7 years, 1 month geleden

Kijk even naar je PM.
Heb je al even geleden een bericht gestuurd.

Hoop dat je het op prijs stelt.

Login of registreer om te reageren.