Rockstar wil gamers wegblazen met GTA V

Vorig jaar verscheen Grand Theft Auto V voor Xbox 360 en PlayStation 3, een gigantische game dat ongetwijfeld het uiterste uit de consoles heeft kunnen halen. Afgelopen E3 kwam Rockstar dan eindelijk met het nieuws dat de game ook op de volgende generatie consoles mocht verschijnen. Ondanks dat de game niet aanwezig was op GamesCom, krijgen we toch wat informatie over de game.

Volgens Strauss Zelnick, baas van Take Two, is Rockstar op dit moment bezig om de consument compleet weg te blazen met de game. Wat de verwachtingen ook zijn, Rockstar wil hier met gemak overheen. Inmiddels is de game al 34 miljoen keer verkocht, maar toch ziet Take Two nog genoeg kansen met de nieuwe versie.

Er zijn 7 miljard mensen op de aarde, dus is er volgens Take Two nog een markt van rond de 6,9 miljard mensen die ze moeten bereiken. Tot op heden is een releasedatum nog niet bekendgemaakt, wel gaf Zelnick aan dat we Grand Theft Auto V nog dit najaar mogen verwachten, onder andere voor de Xbox One. In de tussentijd moeten we het nog maar doen met de trailer.

Reacties

DulleNL 7 years, 12 months geleden

Blij dat ik heb gewacht met GTA tot next-gen. Blijf wel een beetje huiverig over hoe hoog het fun gehalte is. GTA IV was gewoon niet leuk.

Lycan04 7 years, 12 months geleden

Het fun gehalte is zeer hoog. Ik heb het spel uitgespeeld op de Xbox 360 en ben uren zoet geweest met rondhangen in de spelwereld. Ondanks dat ik dit spel al grijs gedraaid heb ga ik deze zeker aanschaffen voor de Xbox one.

Nog een keer de geweldige verhaallijn spelen maar dan met verbeterde graphics, ik zeg doen :D

Peetvs 7 years, 10 months geleden

ik heb het spel ook plat gespeeld op de 360
en ga hem zeker ook halen voor de one!
kan alleen maar beter worden ;)

Login of registreer om te reageren.