Prijsvraag: Far Cry Primal

Peter Paardekooper | Saturday 27 Feb 2016, 12:00

We hebben een exemplaar van Ubi's nieuwste prehistorische avontuur om weg te geven!

Zoals je in onze review kan lezen is de nieuwe Far Cry een prima game. Ziet er leuk uit, genoeg te doen en speellt fijn weg. Wat nog veel fijner is: je kan 'm winnen! Wij hebben éénmaal een fysieke Xbox One-versie om te verloten aan een gelukkige winnaar. Wat je daarvoor moet doen, vraag je? Dat is simpel.

Laat in de reacties weten wat jouw favoriete Far Cry moment is.

Leg wel even uit waarom! Je maakt dan automatisch kans. Alle deelnemende users halen wij door een randomizer en uiteindelijk zal er één winnaar over blijven.

De winnaar wordt bekend gemaakt op zondag 6 maart.

Reacties

wpak 4 years geleden

Hoi,
Mijn favoriete moment is een splitscreen moment waarom we met zijn drieen aan het spelen waren en er 1 door het beeld liep met geweer richting de grond en aan ander met het wapen recht omhoog. Dit was hilarisch om te zien hoe ze vlak langs elkaar liepen zonder een is te hebben dat dat zo was.

bazchillin 4 years geleden

Mijn favoriete moment was in Far Cry 2. Na een lange rit in een bootje naar beneden in een rivier om vervolgens een auto te pakken. Na nog geen 200 meter rijden klapte er een zebra op mijn motorkap. Na een heerlijke zen ervaring in het bootje was dat een behoorlijk contrast :D

JorisSpringer 4 years geleden

Mijn favoriete moment is in Far Cry 4, het moment bij de opening waarbij je een klein kwartiertje wacht en het alternatieve einde krijgt te zien. Briljant gedaan en zo goed in elkaar gezet. Ik zag dat totaal niet aankomen.

iersmeisje 4 years geleden

Vliegen met de Gyrocopter in Far Cry 4.

Yellow13 4 years geleden

Recent met Far Cry 4 voor mij. Ik had de angst dat ik een missie niet alleen zou halen waar ik zes snipers moest uitschakelen. Ik neem plaats bij het mortiernest op een heuvel boven het vliegveld. Mortier kon ik niet gebruiken omdat het stil moest gebeuren. Ik schakel er vijf vanaf die plek uit en de laatste vlakbij het volgende doel. Toen ik plaats nam werd het uiteindelijk een mega shoot out omdat ik mijn ''informatieverstrekker'' moest redden, die mij een paar missies later zou verraden. Witheet, wil hem nog steeds uitschakelen. Wel mijn favoriete Far Cry (WTF) moment.

Kenneth 4 years geleden

het moment dat ik alle trophies binnen had bij Far Cry 4, 35 uur verder en gigantisch veel collectables... Was wel een heerlijke game

Puristick 4 years geleden

Mijn favoriete momenten zijn toch het behalen van de Achievements in deze games, het zoeken naar spullen om gear te maken enzo. Top games :)

elviroi 4 years geleden

In far cry 4 was ik een keer een fort in stilte aan het omleggen. Tot ik plots werd aangevallen door een arend, die maar bleef terugkomen... Zag geen andere oplossing dan erop te schieten, het hele fort me gehoord natuurlijk, een ware schietpartij barstte los... Toch wel een mooi moment hoe kleine dingen het spelverloop kunnen veranderen...

Graveheart 4 years geleden

Far Cry 3. Van afstand een kooi open schieten, en de panter die vervolgens het hele kamp voor me uitmoord.
Ideaal en (semi)diervriendelijk.

jvalks 4 years geleden

Tot nu toe zijn FarCry 3 & 4 mijn favourite delen, er is gewoon zoveel te ontdekken in de spellen. Heerlijk door de jungle sluipen met je boog en proberen silent kills te maken, ook het jagen op de dieren vond ik een leuke afwisselende uitdaging! Ben dan ook zeer benieuwd naar Far Cry Primal, alle moderne wapens inleveren voor een speer en knots ;)

bozz 4 years geleden

Min favoriete moment was tijdens de allereerste far cry op de pc toen nog. Het eerste moment dat je het spel opstartte en op een prachtig eiland werd gedropt met veel groen, er vloog zelfs een papagaai door het beeld (wtf was mijn reactie). De graphics waren voor die tijd prachtig en het eiland was zo levendig! Dit was zo indrukwekkend om te zien destijds.

Kan daarom niet wachten om Far Cry Primal ook te proberen maar nu op de X1! :)

heuft 4 years geleden

far cry 4 is de enige die ik gespeeld heb. leukste momenten waren wel op de olifant rijden en de auto's omver beuken. en als je een kamp moest overnemen er vanaf een heuvel/dak een stuk vlees in gooien.. laat de beesten maar de rest doen. en natuurlijk lekker met pijl en boog schieten.

marco007 4 years geleden

Mijn mooiste moment, toevallig dacht ik er nog deze week aan, was in het aller eerste deel van farcry, de map editor. Ik maakte geregeld maps en daar was je z'n 8 tot10 uur mee bezig. Maar deze map bleef me het meeste bij:
Ik maakt een map waar ik het strand namaakte waar de 2de wereld oorlog begon. Compleet met bunkers. Turrets, loopgraven exc, exc zoals in de film Saving Private Ryan. Ik wou en zou de beleving van de film namaken. Het mooie was dat je de spawnplaatsen ook in het water kon plaatsen. Dat deed ik dan ook voor het hele team. Toen begon eindelijk het spel.
Iedereen vond het raar en vroeg zich af wat doe ik onder water. Tot dat ze begonnen te zwemmen en het stand op kwamen, ze zagen maar net de bunkers en moesten meteen schieten, je begrijpt wel, je zat er meteen midden in het gevecht. Niemand verwachten het, en dat was goed te horen door de headset.
Mensen waren anthausiast en vonden het geweldig, ik had ze echt de beleving van de film gegeven! dat gaf mij z'n KICK, dat vergeet ik nooit meer! Ik had een vette map geleverd en kijk nog graag terug naar dit moment in de game.

Vinelli 4 years geleden

Zonder twijfel het spookachtige neergestortte vliegtuig in FC3. Zeer korte maar o zo sterke side-quest. Dit soort kleine dingetjes is wat het Sandbox genre zo fantastisch maakt.

AnubisNefer 4 years geleden

Far Cry 3 - Make it Bun Dem

Het moment dat je met een vlammenwerper een wietplantage moet kapot maken. En dan met de aanstekelijke muziek van Marley en Skrillex.

AnubisNefer 4 years geleden

Het geluid van Skrillex door je speakers, een bad-ass vlammenwerper en wiet. Mijn god wat had ik een lol met alles afbranden. Heb de missie wel 4x opnieuw gedaan zo vet vond ik het.... ;-)

AnubisNefer 4 years geleden

Het geluid van Skrillex door je speakers, een bad-ass vlammenwerper en wiet. Mijn god wat had ik een lol met alles afbranden. Heb de missie wel 4x opnieuw gedaan zo vet vond ik het.... ;-)

FrostbiteNL 4 years geleden

Dat was in Far Cry 3; ik speelde samen met een vriend diep in de nacht met het geluid op een vrij hard volume en was eigenlijk niet zo geconcentreerd aan het spelen want we waren tevens bezig met plannen voor een vakantie of iets dergelijks. Ik liep nietsvermoedend langs de waterkant en toen werd ik uit het niets gegrepen door een krokodil. Dat was even flink schrikken!

Wurmie 4 years geleden

Favoriete momenten in eigenlijk alle FarCry's, met pijl en boog als silent killer forten vrij maken van rebellen.

knackje 4 years geleden

Een kamp binnen sluipen en dan op afstand die kooien met wilde beesten erin open schieten. Gelijk paniek!

Silverlink 4 years geleden

De Gyrocopter natuurlijk in FarCry 4. Lekker vliegen en van het uitzicht genieten. Ook lekker makkelijk een "sneak attack" uit te voeren zodat je Suprise Mothaf*ckers kan roepen ;)

RaouLioo 4 years geleden

Mijn favoriete moment stamt sowieso uit far cry 3, het beste spel in de reeks tot nog toe (al ben ik overtuigd dat primal een topper gaat worden).

De wateren in het spel stikten van de haaien en vormden een werkelijke plaag. Al kwam ik er snel achter dat ze redelijk ver aan het oppervlak zwommen en nooit in het diepe kwamen. Op een gegeven moment ben ik van het ene grote eiland naar het andere grote eiland gezwommen (best grote afstand). Echter heb ik de hele route over de zeebodem gezwommen (met dank aan de spuitjes om je adem in te houden). Geen enkele haai tegengekomen daar, heerlijke rust!

Daniël 4 years geleden

De wiet missie in Far cry 3.

McSparkle 4 years geleden

Toen ik de disc van Far Cry 2 weer in het doosje deed om hem terug te brengen naar de Bart Smit.

Eetstokje 3 years, 12 months geleden

Mijn favoriete Far Cry moment was toch wel de missie met het in de fik steken van de wietplantages. Lekker als een kip zonder kop die napalm rond schieten.

JButter 3 years, 12 months geleden

Mijn favoriete Far Cry moment is ongeveer op 60 % van deel 3. Je hebt dan dat eerste eiland helemaal verkend en bent helemaal into het verhaal. Tegen die tijd heb je waarschijnlijk al eens je map geopend en gezien dat er nog een enorm eiland onder ligt waar je tot dat moment nog niet naartoe kan.

Als onderdeel van het verhaal spring je uit een vliegtuig en wingsuit je naar het tweede eiland. Een ongelooflijk gevoel van vrijheid, kracht en gewichteloosheid komt over je neer als je langzamerhand steeds dichterbij dat eiland komt om die oh zo toffe villain neer te halen. Echt een geweldig moment!

KingBowser 3 years, 12 months geleden

Gewoon omdat ik hem nog niet heb. Ik heb ooit eens far cry gespeeld bij een vriend. Maar natuurlijk niet lang genoeg om het spel echt te leren kennen. Op zich zag het er leuk uit ja, maar ik heb nooit de kans gehad om echt goed uit te pluizen wat de game allemaal heeft. Daarom ben ik een beetje schichtig om hem te kopen omdat ik bang ben dat ik het toch niet helemaal tof zou vinden. Misschien is de laatste gedachte onterecht, want ik heb mij wel vermaakt in dat kleine ± uurtje. Dus het zou geweldig zijn natuurlijk al zou ik hem winnen, dan kan ik lekker lang spelen en hoef ik mij geen zorgen te maken over de prijs :) *ja, ik weet het. Ik ben een cheapskeat of hoe dat ook heet*

Sasuke26 3 years, 12 months geleden

Het moment dat ik een basis moest overnemen, in Far Cry 4, die omringd was met mijnen. Ik had een idee: " Gooi een granaat en alle mijnen ontploffen waardoor ik veilig de basis kan overnemen". Helaas, in plaats van een granaat gooide ik een stuk vlees maar er gebeurde iets waar ik vandaag de dag nog om kan lachen. Een beer kwam op het stuk vlees af en liep zo het mijnenveld in. De beer vloog door de ontploffingen hard de lucht in en ik zag de beer niet meer terug. Een bug? Misschien, maar lachen was het wel.

Suleyman 3 years, 12 months geleden

Mijn beste momenten zijn toch het ontdekken wat voor dieren in het spel zitten

immortalbenny 3 years, 12 months geleden

Dat moet wel in Far Cry 2 geweest zijn. Toen ik er voor het eerst achter kwam hoe leuk het was om chaos te maken met behulp van vuur :D
Wel hoop ik dat deze Far Cry beter is dan de vorige twee. Deel 3&4 was ik een beetje door teleurgesteld.

BTender 3 years, 12 months geleden

Far Cry 1... Me op een idyllisch tropisch eiland wanend, omringd door witte stranden en vergeven van palmbomen de palmbomen meende ik te weten hoe ultiem geluk moest voelen. Naïef besloot ik een duik in de zee om de pracht en praal in het water te ontdekken.

Werkelijk waar... ik schrok me een ongeluk schrok toen ik te grazen werd genomen door een enorme haai. Ver verwijderd van de kust werd ik op vrij vervelende wijze te grazen genomen door een (virtuele) haai.Zelden zo'n intense surprise-attack meegemaakt als toen.

Sindsdien mijd ik de zee zoveel mogelijk in Far Cry. Leeuwen, mammoeten, mutanten, mensen, allemaal geen probleem. Maar die haai heeft indruk gemaakt!

King_Wouter 3 years, 12 months geleden

Wanneer ik straks aan mijn exemplaar van Far Cry: Primal mag beginnen :)

Tits 3 years, 12 months geleden

Far Cry : Blood Dragon, nostalgisch gevoel terug naar de jaren 80, met de eigen farcryhumor en toch ook wel een kwalitatief goed spel:-)

Korkss 3 years, 12 months geleden

In farcry 4, ik was een beetje aan het rondneuzen is het bos. Ineens werd ik aangevallen door 3 neushoorns. Had het spel ook nog niet zo lang, headset volume op 100 dus ik schrok me dood. Blijft mooi dat farcry

Zeepsop 3 years, 12 months geleden

In Far Cry 2, één van de eerste settlements die ik moest clearen. Naja, dikke prima. RPG op zak, letsgo. Blijkbaar was Far Cry 2 voor mij de eerste game waar je wapen kon jammen. De RPG's dus ook. Ik netjes proberen een auto op te blazen met mijn RPG, gebeurt niets. Verbaasd ging ik vrolijk verder met de mannen uitschakelen, terwijl er ineens een harde knal is. Ging mijn RPG even later alsnog af, midden in een gunfight terwijl achter mij de boel in brand vloog. (Het gras brandde ook lekker, kan allemaal in FC2) Uiteindelijk de settlement gecleard op oerinstinct en onder de indruk van de randomness van Far Cry 2.

Login of registreer om te reageren.