Datum Star Wars: Battlefront open bèta is bekend

Dorian de la Fosse | vrijdag 25 Sep 2015, 10:36

Grootschalige oorlogsvoering.

De open bèta van Star Wars: Battlefront zal speelbaar zijn van 8 t/m 12 oktober en er zullen drie verschillende modi speelbaar zijn op drie verschillende planeten.

Walker Assault on Hoth:  Misschien wel de populairste planeet uit het Star Wars universum. Op Hoth nemen 40 spelers het tegen elkaar op. je kunt hier kiezen tussen twee facties: de rebellen en The Empire. De rebellen moeten alle At-At's neerhalen om te voorkomen dat de basis vernietigd wordt en The Empire moet de basis van de rebellen dus platgooien.

Drop Zone on Sullust: Sullust is de nieuwe planeet in het battlefront universum. in tegenstelling tot Hoth hoef je hier niet bang te zijn voor frostbite (ja dat is een slechte pun), maar zul je er vooral warmpjes bij zitten. Zoals de naam al aangeeft draait het hier om het overnemen van drop zones en het betreft een 8v8 mode.

Survival Mission on Tatooine: Dit betreft een mode die je alleen of samen met een vriend via co-op of splitscreen kunt spelen. Het doel van Survival is, verassing, overleven. Je vecht tegen diverse golven vol met Empire aanhangers. Denk bijvoorbeeld aan AT-ST's en Tie Fighters.

het is ook mogelijk om Star Wars: Battlefront Companion te spelen. Dit is een kaartspel welke alleen speelbaar is op de officiële website. Door dit spel te spelen kun je bijvoorbeeld in-game credits en wapenkaarten vergaren.

Reacties

Login of registreer om te reageren.