Incursions DLC voor The Division verschijnt 12 april

Yoram Jacobs | zondag 3 Apr 2016, 10:08

Update is gratis, brengt veel met zich mee.

Ubisoft heeft de aankomende DLC voor The Division nader toegelicht. De uitbreiding, genaamd Incursions, zal gratis zijn en komen met een flink aantal aanpassingen en nieuwe aspecten. De update richt zich specifiek op squad gameplay. Verwacht dus niet dat je de missie, genaamd Falcon Lost, in je eentje zult kunnen uitspelen. De missie kan verder op twee moeilijkheidsgraden gespeeld worden, Hard en Challenging. De eerste is bedoeld voor spelers met een Gear score van level 31. Challenge mode is uiteraard nog moeilijker. Of hier een hogere Gear score voor nodig is, maakt Ubisoft nog niet duidelijk.

Hieronder een aantal aanpassingen die wij eruit lichten, bekijk hier de volledige lijst.

  • Er komen Gear Sets. Elke set richt zich op een bepaalde gameplay style (precisie, assault, etc.). Als je alle delen van een set draagt, krijg je beschikking over een nieuw Talent. Men houdt nog even geheim wat dit inhoudt.
  • Loot kan nu geruild worden, ook in de Dark ZOne (alleen in de Dark Zone Gate).
  • Als je dood gaat, kun je je teammates volgen met een camera.
  • Er komen 'Assignments', kleine objecives die dagelijks vernieuwd worden. Denk hierbij aan 'Dood 10 Cleaners'. De beloning hiervoor varieert van Phoenix Credits, Division Tech, etc.

 

Later dit jaar verschijnt er nog een gratis update, Conflict. Ook komt Ubisoft met betaalde DLC, die zich zal afspelen in nieuwe gebieden. De betaalde DLC zal de eerste 30 dagen exclusief zijn voor de Xbox One.

Reacties

Login of registreer om te reageren.