Nieuwe DLC voor Fallout 4

Kimberly van Overmeeren | dinsdag 5 Apr 2016, 19:30

Er komt weer een nieuwe DLC aan voor Fallout genaamd 'Wasteland workshop'. Lees hier alle details.

Bethesda heeft vandaag een nieuwe DLC aangekondigd voor Fallout 4. Hij gaat 'Wasteland workshop' heten en staat gepland voor 12 april.

De nieuwe trailer voor deze DLC laat zien dat de opties voor het personaliseren en uitbreiden van de workshop worden aangepakt. Wat we in de trailer zien is onder andere een decontaminatie douche (éindelijk?), tuinen, een arena en veel meer. Wij vragen ons dan af, hoe bijvoorbeeld zo'n arena gevuld moet worden. Een deathclaw vangen lijkt ons niet de makkelijkste of leukste taak. Er komt een nieuw systeem bij, waarin mireluks, deathclaws en misschien ghouls gevangen kunnen worden om in een arena te laten vechten. Ook komen er opties bij om je radioactieve huis wat mooier te doen oplichten.

Verder lijken er niet echt missies aan gekoppeld te zijn, in ieder geval zien is daar niets van te zien in de trailer. De DLC 'Wasteland workshop'  komt uit op dezelfde dag als de update voor Destiny en de uitbreiding voor The Division, 12 april, en is van jou voor €4.99.

Reacties

Danny081 8 jaren geleden

Ziet er weer veelbelovend uit. ik ben alleen net overnieuw begonnen dus ik moet de automatron dlc zelfs nog proberen.

Login of registreer om te reageren.