Ubisoft werkt aan nieuwe Splinter Cell titel

Kimberly van Overmeeren | maandag 15 Aug 2016, 12:28

Michael Ironside is BACK?

Volgens geruchten rond een bron dicht bij Ubisoft, is Ubisoft Toronto bezig met een nieuwe Splinter Cell titel en Michael Ironside is weer terug om de stem in te spreken van Sam Fischer. Het is opmerkelijk dat we dit nieuws nu horen en dat er niets over verteld is tijdens de E3, aangezien het toch om een grote franchise gaat.

Een bron dicht bij de ontwikkeling van de titel komt met het lek: “I know Ironside is back. He was in the studio, I said Hi to him and his daughter. He was shooting a movie with Amy Jo Johnson, and I know someone who worked on that set and Ironside confirmed to him he was doing the new Splinter Cell. I know Toronto has the mocap studio for it.I’m hoping to hear or see something unofficial, if not official, this year, but its been hard to get anything beyond “It’s Happening”.

De film waar de bron over spreekt kan 'The Space Between' zijn, een drama-film met in de hoofdrol Amy Jo Johnson en Michael Ironside, maar zekerheid hebben we niet.

Op het moment heeft Ubisoft enkele grote titels in ontwikkeling, zoals For Honor en Ghost Recon: Wildlands, maar heeft de studio nog geen uitspraken gedaan voor enkele grote titels voor 2017. Het zou daarom plausibel zijn dat Splinter Cell een van de grote jongens wordt die released gaat worden in het volgende jaar, maar op dit moment is dat helaas nog enkel speculatie. We kunnen wel niet wachten tot we weer in de huid van Sam Fischer zouden mogen kruipen. De nieuwsgierigheid is gewekt!

Bron: Coverbased & Neogaf Forums

Reacties

Login of registreer om te reageren.