Xbox S 2 TB uitverkocht

Kimberly van Overmeeren | maandag 8 Aug 2016, 15:18

Voorraad wordt ook niet meer aangevuld.

Het ziet er naar uit dat de witte Xbox one S 2 TB volledig is uitverkocht, tot grote teleurstelling van veel games. Als je hem nu niet hebt maar hem wel wilt, zal je waarschijnlijk teleurgesteld worden want Microsoft is ook niet van plan om de console's vooraad aan te vullen. Het zal wachten worden op de 1TB versie. Misschien dat je nog de Gears of War Edition te pakken kunt krijgen, maar ook deze consoles gaan HARD.

1

Xbox One S

2

Xbox One S: Gears of War edition

De voorraad van de 2TB was gelimiteerd, dit was vooraf al bekend. Maar het lijkt toch wel tegen te vallen hoe klein de voorraad wel degelijk was. Bronnen van Eurogamer.cz beweert dat Microsoft niet van plan is om de voorraad aan te vullen dus zal je of in oktober je slag moeten slaan met de Gears of War editie, of je zult moeten wachten op de toekomstige releases van de 500GB en 1TB S modellen. Microsoft heeft voor de laatste consoles nog geen datum gegeven.

Bron: Eurogamer.net

 

Reacties

Yi-Long 7 jaren,9 maanden geleden

Idiote beslisisng van MS om deze versie (2TB) niet gewoon te blijven leveren. Is ook de enige versie die ik eventueel zou overwegen aan te schaffen trouwens.

Dan maar wachten tot volgend jaar de opvolger van de XBO in de winkel ligt en dan kijken of die een beetje de moeite waard zal zijn.

TukyNL 7 jaren,9 maanden geleden

Helemaal eens met je. Daar bovenop lijkt het me ook nog eens een gemiste kans in verkopen. De 2TB zorgt er voor dat je niet gelijk aan de externe drive moet.
Maar ja, inderdaad maar weer wachten..

Login of registreer om te reageren.