Willem van Vugt | Tuesday 23 Feb 2016, 17:00

Xboxworld is vanaf nu een stichting. Wij stellen met plezier de nieuwe site voor.

Stichting

Beste bezoeker van Xboxworld,

Xboxworld is vanaf heden een stichting. Deze stichting heeft als doel het voortbestaan van de website te waarborgen. Wij hebben dus géén commercieel winstoogmerk. Dit betekent dat inkomsten gebruikt worden om de site te verbeteren, en niet als salaris worden uitgekeerd. Stichting Xboxworld is opgericht door Elwin Buisman, Jorrit Schippers en Willem van Vugt. Elwin heeft in 2014 het nieuwe Xboxworld gelanceerd. Jorrit is al sinds den beginne systeembeheerder van de site, zonder hem was Xboxworld niet meer dan een paar tekens in je adresbalk. Willem is sinds 2008 actief als redacteur en sinds 2014 hoofdredacteur.

Op 3 september 2015 is Stichting Xboxworld al officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel als stichting. Dit is al een tijdje terug. De inschrijving was toen echter niet meer dan een naam. Nu is alles rond.

De site stond als bedrijf ruim 15 jaar vooraan in het rijtje van dedicated Nederlandse Xbox gaming sites. Afgelopen jaar kon het bedrijf echter op steeds minder steun rekenen vanuit het oorspronkelijke bestuur en daarom is besloten het roer om te gooien. Nu alle administratie achter de rug is, kunnen we eindelijk het nieuws met jullie delen.

De website Xboxworld zal weinig veranderen: wij blijven doorgaan met het posten van nieuws, artikelen en reviews, het inrichten van een mooi forum en zorgen voor onze leden. Elke dag nog beter dan de vorige.

Onze KVK-inschrijving kan je hier raadplegen: kvk.nl Vragen over de stichting? Neem dan contact op met: Willem van Vugt

Wij zien jullie graag elke dag weer terug op het nieuwe - maar oude vertrouwde - Xboxworld. Bedankt!

Reacties

Login of registreer om te reageren.