Check hier alles wat werd getoond tijdens de Capcom Spotlight!

Dorian de la Fosse | Friday 10 Mar 2023, 8:03

Het was een waar trailer galore.

Gisteravond was het dan eindelijk zo ver! De Capcom Spotlight waarin de ontwikkelaar een aantal bekende en nieuwe zaken uit de doeken deed. Spotlight gemist? Geen probleem, want wij zetten voor jullie de spotlight op de highlights van de show. Te beginnen met:

Mega Man Battle Network Legacy Collection

De show opende groot met nieuwe beelden en aankondigingen omtrent de aankomende collectie Mega Man games. De collectie van maar liefst 10 games komt uit op 14 april op PC (Steam), Playstation 4 en Nintendo Switch. Xbox gamers worden weer eens buiten beschouwing gelaten, maar een ieder die over een pc beschikt kan de games in ieder geval wel spelen vanaf volgende maand.

Street Fighter 6

Voor de aankomende fighting game Street Fighter 6 werd er een nieuwe commentator aangekondigd. Het gaat om de Japanse actrice Hikaru Takahashi en zij zal vanaf de lancering al beschikbaar zijn. Daar over gesproken: Street Fighter 6 verschijnt op 2 juni op de Xbox Series X|S, Playstation 5 en PC (Steam).

Exoprimal

Jazeker, er is ook nieuws te melden over de futuristische dino shooter Exoprimal. Het was een tijdje stil om de game, maar we zijn getrakteerd op een nieuwe trailer voor de game inclusief een release datum van 14 juli. Daarnaast zal er een open beta van de game verschijnen van 17 tot en met 19 maart. De game komt uit op de Xbox One, Xbox Series X|S, Playstation 4 en 5 en de PC (Steam). Microsoft heeft echter het privilege om de game vanaf release op Game Pass te zetten, dus het is zeker een multiplayer titel om in de gaten te houden.

Kleinere aankondigingen

Er zijn ook wat zaken in de spotlight gezet die wat minder schermtijd kregen. Zo opent er op 12 juni een digitaal pretpark om het 40 jarig jubileum van Capcom te vieren, zijn er nieuwe beelden opgedoken van de nieuwe, geanimeerde Resident Evil film Death Island waarin Jill Valentine haar outfit uit Resident Evil 3 draagt, is er een nieuwe trailer vrijgegeven van de aankomende Monster Hunter Rise uitbreiding Sunbreak, welke uitkomt op 28 april en is er een releasedatum gegeven voor de terugkeer van een oude bekende: Ghost Trick Phantom Detective. Deze game komt uit op de Xbox One, Playstation 4, Nintendo Switch en PC (Steam) en zal vanaf 30 juni beschikbaar zijn.

Resident Evil 4 (2023)

Uiteraard werd de Spotlight afgesloten met wellicht de grootste release van Capcom dit jaar: De remake van Resident Evil 4. Met de release om de hoek was het de ideale tijd om nog wat gameplay beelden de wereld in te slingeren. En het zal niemand verbazen dat ze dit ook hebben gedaan middels onderstaande trailers.

En dat was alles! Wat vinden jullie van het evenement? Laat het ons weten.

Bron: https://www.eurogamer.net/

Reacties

Login of registreer om te reageren.