De Ubisoft Forward in beeld gebracht

Dorian de la Fosse | Friday 11 Sep 2020, 9:49

Een hele reeks aan video's voor de nieuwste games van Ubisoft.

De tweede Ubisoft Forward-presentatie is voorbij, maar er is genoeg om over na te praten. Mocht je het evenement hebben gemist dan kan je hier de verschillende trailers bewonderen die zijn vrijgegeven. De eerste trailer is van de langverwachte game Immortals Fenyx Rising. Bij iedereen beter bekend onder de naam Gods and Monsters. Deze cartooneske videogame leent veel elementen uit andere namen in het genre, voornamelijk Breath of the Wild, maar weet er zijn eigen twist aan te geven. Er zijn ruim negen gebieden beschikbaar, ieder met zijn eigen (Griekse) god als bewaker.

De game verschijnt op 3 december voor de Xbox Series X en S, Xbox One, Playstation 5, Playstation 4, Nintendo Switch, Google Stadia en PC.

Voor mij persoonlijk de beste aankondiging was die van de volledige remake van Prince of Persia: The Sands of Time. De stemacteur van de originele prins keert ook voor de remake weer terug. Verder kan je rekenen op soepelere gameplay, betere camerabesturing en natuurlijk opgepoetste graphics.

De game komt uit op 21 januari voor de Xbox One, Playstation 4 en PC (Uplay en Epic Gamestore) en zal via backwards compatibility ook speelbaar zijn op de Xbox Series en Playstation 5.

Watch Dogs Legion kreeg heel veel screentime met in totaal drie verschillende trailers. Zo lieten ze zien dat rapper Stormzy is toegevoegd aan de game, waar hij een eigen verhaallijn krijgt en zijn muziek is te vinden in de nachtclubs van Londen. De tweede trailer toont de mogelijkheid om elk rondlopend personage toe te voegen aan jouw team door middel van hacking. In de derde trailer zien we Aiden Pierce, de protagonist van de eerste Watch Dogs game. Hij wordt toegevoegd na release vanuit de season pass en zal zijn eigen missies krijgen.

Tot slot werden er nog trailers getoond van drie andere games:

  1. Riders Republic
  2. Scott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition
  3. Hyper Scape: Turbo Mode

De trailers zijn hieronder te checken.

Naar welke game kijken jullie het meeste uit? Laat het weten in de comments.

Reacties

Login of registreer om te reageren.