Forza Horizon 2 Storm Island

Ruben Correa Alves | Tuesday 16 Dec 2014, 21:15

Vanaf vandaag zijn er zes nieuwe off-road wagens om over de nieuwe wegen van Storm Island sturen!

Nieuws

Met de nieuwe Storm Island uitbreiding voor Forza Horizon 2 wordt een nieuw off-road gebied toegevoegd. Met zes nieuwe off-road voertuigen kan je de uitdaging in extreme weersomstandigheden aangaan om drieëntwintig nieuwe achievements te ontgrendelen. Het nieuwe gebied staat los van de bestaande wereld van Forza Horizon 2 en brengt 90 nieuwe evenementen en vijf nieuwe evenement types met zich mee:

  • Rampage – Rampage evenementen zijn punt naar punt sprints. Je moet tijdens deze races zowel obstakels vermijden als obstaken kapot rijden.
  • Brawl – Een circuit evenement waar je met je favoriete vierwielaangedreven auto de uitdaging van het ruige terein aan kan gaan.
  • Extreme Cross Country – Deze mode is te vergelijken met de Cross Country evenementen. De extreme variant voegt grote hoogte verschillen in het parkour en extreme weersomstandigheden toe aan de races. 
  • Cross Country Circuit – Een combinatie tussen Brawl en Cross Country. Dit zijn lange off-road races waar je meerdere rondes moet zien te overleven.
  • Gauntlet – Gauntlet evenementen zijn de hoogtepunten van Storm Island. In deze lange punt naar punt races wordt je uitgedaagt door een extreme storm in het donker van de nacht. Met mindere navigatie opties is deze mode de ultieme off-road uitdaging.

De Storm Island uitbreiding is vanaf vandaag exclusief voor de Xbox One versie van Forza Horizon 2 te koop voor twintig Euro.

Reacties

Ypuh 9 years, 2 months geleden

Vet! Ik dacht dat er alleen nieuwe auto's bij zouden komen als DLC. Jammer genoeg gaan ze verder met het offroad gedeelte, waar ik juist had gehoopt op 2-3 circuits.

Flavourlicious 9 years, 2 months geleden

Als ze circuits erin gaan gooien hoor je gelijk 99% van de mensen daar om klagen. Ze hebben gewoon de Motorsport serie daarvoor. Ik vind het wel nice dat ze een off-road element toevoegen die logisch is want een ferrari door een veld heen is dat niet. :p

Login of registreer om te reageren.