Games with Gold van de maand juni

Dorian de la Fosse | vrijdag 29 Mei 2015, 9:16

Vier gratis games!

De Games with Gold van de maand juni zijn zojuist bekend gemaakt. Het betreft een viertal games, twee per console. De Xbox 360 krijgt Thief en Just Cause 2, terwijl de Xbox One het moet doen met PoolNation FX (ja, alweer) en Massive Chalice.

Massive Chalice en PoolNation zijn de hele maand juni te downloaden en op de Xbox 360 is het de welbekende verdeling. Just Cause 2 zal van 1 juni tot 15 juni beschikbaar zijn en Thief is beschikbaar vanaf 16 juni (nee geen grapjes over het stelen van de datum).

Reacties

DutchDemons 8 jaren,11 maanden geleden

Thief...cool. Ik wilde deze game aanschaffen, dus dit scheelt weer :_). Vind de kwaliteit van de 360 games op Deals With Gold echt verbeterd!

Divimus 8 jaren,11 maanden geleden

Helaas is het voor de ONE nog niet zo veel :( .. 3 maanden achter elkaar Pool Nation FX gratis zegt denk ik genoeg.

OlijkePoffer 8 jaren,11 maanden geleden

Ja vind het ook erg summier allemaal. Ik download wel steeds die 360 games, althans die ik leuk vind, maar dat is waarschijnlijk meer omdat ik een hollander ben, doe er niets mee maar gratis is gratis. Lol.

PePziNL 8 jaren,11 maanden geleden

M'n 360-HDD zit al maanden vol, ik claim die games wel elke maand nog via Xbox.com maar de kans is klein dat ze ooit nog op m'n hardeschijf verschijnen :p

Login of registreer om te reageren.