Gears of War: Tactics

Ruben Correa Alves | vrijdag 12 Sep 2014, 17:30

Dit is hoe het er uit had gezien. Helaas heeft deze game nooit de handen van de gamer mogen bereiken.

Na drie succesvolle Gears of War games leek de franchise zich uit te bouwen naam dat zichzelf zou gaan presenteren in verschillende genres. Maar na Gears of War: Judgment, de game die niet presteerde zoals verwacht werd, zijn de plannen blijkbaar verandert. We weten dat Black Tusk Studios aan een nieuwe Gears of War game werkt, maar er is nog niks duidelijk over welke richting de franchise heen gaat.

In de onderstaande video is te zien hoe een Gears of War RTS eruit had kunnen zien. De game gebruikte de Kinect en gaf de speler zo een andere invalshoek in de wereld van Gears of War. De game werd twee jaar geleden geannuleerd en aangezien de Xbox One nu ook zonder Kinect wordt verkocht lijkt een Kinect only Gears of War onwaarschijnlijk. Als er ooit een Gears of War RTS in een nieuwe vorm het leven ziet, zou jij het graag spelen?

Reacties

DulleNL 9 jaren,7 maanden geleden

Ik ben er niet rouwig om dat deze nooit is uitgekomen. Ziet er niet echt leuk uit.

Divimus 9 jaren,7 maanden geleden

Vind het er ook niet bijzonder uitzien. Niet GoW waardig iedergeval

Bacci 9 jaren,7 maanden geleden

Niet rommelen aan deze game!!, hoop dat Gears of War ooit nog een historische comeback zal maken! Man wat zal dat episch worden ...

[2k] 9 jaren,7 maanden geleden

Net ook nog even zitten kijken. Top down games kunnen best leuk zijn, maar dit is niks. Je hoort Gears en je wilt gewoon lekker zelf knallen, niet toekijken. Besturing met gebaren lijkt me ook niet fijn en het komt nu lame over. Troepen die zonder problemen langs elkaar heen lopen etc.

lwn 9 jaren,7 maanden geleden

Het lijkt op een slechte versie van XCOM. Wat overigens wel een vet spel is.

Login of registreer om te reageren.