Geen Gears of War Ultimate Edition op de Gamescom

Dorian de la Fosse | vrijdag 24 Jul 2015, 13:34

En dit is waarom

Het is bijna tijd voor de Gamescom en langzaam maar zeker onthullen de ontwikkelaars en uitgevers wat ze allemaal laten zien op de beurs in Keulen. Helaas is het niet mogelijk om alle content te laten zien. Neem bijvoorbeeld Gears of War Ultimate Edition. De remaster van de Xbox 360 kaskraker komt al in augustus uit, dus de fans kijken er naar uit om hem te spelen op de Gamescom, echter heeft Microsoft laten weten dat Gears niet aanwezig zal zijn op de beurs. Duitsland is heel streng op het gebied van videogames, wat we hebben gezien bij de verschillende releases van de vorige Gears of War delen. Phil Spencer heeft via Twitter laten weten dat ze Gears niet kunnen laten zien.

Toen er werd gevraagd of dit ook met Gears of War 4 zou gebeuren, heeft Spencer laten weten dat ze bij Microsoft hun best doen om de game ook in Duitsland uit te brengen, want Duitsland heeft gek genoeg wel een grote Gears of War fanbase.

Reacties

xboxlol 8 jaren,9 maanden geleden

Logisch, Gears krijgt in Duitsland simpelweg geen leeftijdsrating van de USK (de Duitse leeftijdsrating organisatie voor entertainment), vanwege het geweld.

Helaas is het in Duitsland per wet zo, in tegenstelling tot de wet hier, dat de leeftijdsrating niet slechts een advies is en dat iets zonder rating niet verkocht mag worden.

Login of registreer om te reageren.