Halo 5: Guardians Info

Dorian de la Fosse | woensdag 10 Jun 2015, 8:45

We hebben een hele waslijst aan info.

Halo 5: Guardians staat gepland voor een release later dit jaar, maar tot nu toe was er nog relatief weinig bekend over de nieuwe game van 343 Industries. Onze collega's van Game Informer hebben aardig wat informatie weten te bemachtigen. Hier volgen de belangrijkste punten:

Campaign:

- De game zal over een 4-player co-op mode beschikken, waarin je kunt spelen als de Master Chief en Blue Team of als Spartan Locke en de rest van Team Osiris.
- Iedere Spartan heeft de beschikking over een gepersonaliseerde weapon loadout, zo spawned Linda (Blue Team) ALTIJD met een sniper rifle. Tevens heeft elke Spartan een eigen unieke HUD.
- In dit deel kun je voor het eerst orders geven aan andere Spartans. Dit varieert van het aanvallen van de vijand tot aan beslissen waar de Warthog naartoe moet.
- Als je dood gaat kunnen je teamleden jou reviven en andersom net zo.
- De covenant spreekt weer engels, niet het allerbelangrijkste, maar het is zeker leuk om de Grunts te horen schreeuwen in het Engels.
- Stealth gameplay is mogelijk.
- Objectives kun je dit keer op meerdere manieren uitvoeren.
- De campaign is voor het eerst in co-op te spelen zonder XBL gold.

Er is uiteraard ook meer informatie over de multiplayer beschikbaar:

- De multiplayer van H5G zal vanaf de release meer dan 20 multiplayer maps bevatten en er zullen voor juni 2016 meer dan 15 maps toegevoegd worden. Alle maps zijn GRATIS, dit om ervoor te zorgen dat iedereen kan meespelen en er geen onderscheid komt tussen betalende spelers en niet betalende spelers. 
- De map Empire is ten opzichte van de beta wat aangepast, zo hebben de basissen minder doorgangen gekregen en zijn er wat richels weg.
- Nieuwe MP map genaamd Pathom die zich afspeelt in een onderwater basis. Deze map eveneens andere maps zullen nieuwe features bevatten, zo kun je op de map Pathom onder half dichte deuren door sliden.
- De flagnum uit Halo 4 is weer terug zodat je ook in Halo 5 jezelf kunt beschermen terwijl je de vlag draagt.
-Tijdens de E3 zal 343I een compleet nieuwe game type tonen die nog nooit eerder vertoond is in eerder Halo games. Volgens 343I is dit iets wat zij, en natuurlijk de Halo fans, al jaren willen en waar ze al 3 jaar aan werken.

Bron: Game Informer

Reacties

ninja-man 8 jaren,10 maanden geleden

Je vergeet een belangrijke: Kennelijk is splitscreen eruit gehaald. Geen offline co-op meer...

Login of registreer om te reageren.