Halo 5: Guardians infographic onthult informatie

Dorian de la Fosse | Friday 9 Oct 2015, 13:12

Informatie over zowel single- als multiplayer.

De laatste Halo 5: Guardians infographic heeft interessante informatie naar buiten gebracht over de nieuwe game van 343 Industries. Zo zal de campaign ongeveer acht tot twaalf uur duren op moeilijkheidsgraad Normal. Die acht tot twaalf uur kun je vol maken in vijftien missies. In totaal zullen er dertien verborgen skulls en 117 (Master Chief!) Intel Items te vinden zijn in de campagne. Zoals gewoonlijk is de co-opmodus ook weer van de partij, waar je deze keer de beschikking krijgt over acht verschillende characters.

Over de multiplayer valt ook genoeg te vertellen. Zo zullen er bij de launch maar liefst 21 multiplayermaps speelbaar zijn en er zijn er nog 18 bevestigd voor een release na de launch. De maps zullen volledig gratis te downloaden zijn. Er zijn 1000+ REQS, 175 armor sets en helmets, 53 visors en 218 player emblems beschikbaar vanaf het begin.

Naast de gebruikelijke multiplayermodi zal ook Warzone zijn opwachting maken. Dit is de grootste modus ooit in een Halo game. Ook zal 4v4 Arena (skill-based competitive combat) speelbaar zijn. Beide modi zijn tevens ook onderdeel van het Halo World Championship, met een prijzenpot van meer dan 1 miljoen dollar.

Halo 5: Guardians zal verschijnen op 27 oktober voor Xbox One.

Reacties

Login of registreer om te reageren.