Issues met online savedata Hitman

Dorian de la Fosse | vrijdag 25 Mrt 2016, 9:03

Volgens IO Interactive is het geen bug, maar een bewuste actie.

Menig gamer is er al tegenaan gelopen, de online savegames van Hitman zijn niet compatible met de offline savegames. IO Interactive zegt dat dit geen bug is, maar een bewuste actie. Het heeft namelijk alles te maken met de zogenaamde "Live Game Experience". Dit houdt in dat de online wereld leeft en constant veranderd. De offline wereld van Hitman "leeft" dus niet echt en daarom kun je de saves van online niet gebruiken voor offline en andersom. Een woordvoerder van IO legt het uit:

"When we announced Hitman, we explained to fans and to gamers everywhere how we are creating a live game. This is a constantly evolving, living world of assassination, that will grow alongside the community with frequent content updates in between the launch of each location. It is possible to enjoy the locations offline, but in order to ensure player-progress of the live content is correct and up to date, the save states for online and offline are kept separate.”

Daar valt natuurlijk wel wat voor te zeggen ware het niet dat je savedata niet wordt bewaard als je internet problemen krijgt. Al je online progressie is voor niets geweest als tijdens het spelen (tijdelijk) geen verbinding meer hebt. Helaas gebeurt dit regelmatig en gamers klagen daar ook over bij IO Interactive. Waarschijnlijk wordt dit in de toekomst aangepast, maar voor nu is het belangrijk dat je internet connectie niet wegvalt.

Reacties

Login of registreer om te reageren.