Microsoft definitief niet aanwezig op beursvloer E3

Dorian de la Fosse | Tuesday 14 Mar 2023, 8:17

Het begin van het einde voor de beurs?

Microsoft heeft aan IGN laten weten definitief niet aanwezig te zijn op de beursvloer dit jaar. Eerder kondigde het bedrijf al aan op 11 juni een Xbox Showcase uit te zenden, gevolgd door de Starfield Direct van Bethesda. Deze livestreams worden wel in samenwerking met de E3 uitgezonden.

De E3 is dit jaar weer een fysiek evenement, na een aantal jaar er tussenuit te zijn geweest. Andere grote namen in de industrie hebben echter ook al laten weten niet fysiek aanwezig te zijn. Zo zal Nintendo de beurs overslaan en - als we de laatste geruchten mogen geloven - zal Sony ook het evenement skippen. Dit is geen grote verwachting aangezien zij hun aanwezigheid nog voor de Corona crisis hadden afgebouwd. Wel heeft Ubisoft aangekondigd veel te willen laten zien tijdens de beurs.

Dit jaar zal de E3 plaatsvinden van 13 tot en met 16 juni in Los Angeles. Ook het Summer Game Fest - het Corona alternatief van Geoff Keighley - zal dit jaar worden uitgezonden. Deze show wordt met livepubliek uitgezonden op 8 juni.

Reacties

Login of registreer om te reageren.