Microsoft kondigt launch event aan

Dorian de la Fosse | Friday 30 Oct 2020, 19:04

Heb je een Xbox console? Kijk dan mee!

Via Xbox Wire heeft Microsoft een nieuwe aankondiging gedaan. Op 10 november wordt er een wereldwijde livestream gehost voor alle spelers om de lancering van de nieuwe consoles te vieren. Dit is het bericht van Microsoft:

"We nodigen je uit om je device naar keuze te pakken en samen met Team Xbox, je favoriete creators en onze partners te spelen, rechtstreeks vanuit je huis over de hele wereld.

We nodigen je uit om een kijkje achter de schermen te nemen van de volgende generatie games, de verhalen te horen van de mensen die ze hebben gemaakt en met ze mee te spelen. Tune in op onze wereldwijde livestream ter viering van gaming op 10 november om 20.00 uur CET op YouTube, Twitch, en Facebook Gaming.

Denk aan onze livestream viering als een aanvulling op jouw game plannen voor de dag. We organiseren 'Let's Play'-segmenten met creators, presenteren speciale launch highlights van over de hele wereld en benutten de kracht van gaming om belangrijke fondsen te werven voor goede doelen. Dit zal een moment van spelen zijn, geen persberichten, aangezien de volgende generatie consoles in handen van spelers over de hele wereld beginnen te belanden. In plaats van grote aankondigingen, markeren we het begin van een nieuw tijdperk door naast elkaar te gamen. We nemen dit moment om plezier te hebben en kijken ernaar uit om je bij ons te voegen."

Het heeft er alle schijn van dat de lancering groots wordt gevierd. Voor het hele artikel kun je terecht op Xbox Wire.

Reacties

Login of registreer om te reageren.