Microtransacties in Assassin's Creed Unity

Dorian de la Fosse | Wednesday 12 Nov 2014, 12:27

Assassin's Creed Unity bevat microtransacties. Zal dit de game erg beïnvloeden?

De gamewebsite Kotaku heeft Assassin's Creed Unity gereviewed en zij kwamen tot de ontdekking dat er microtransacties in de game zitten. Ze hebben er het volgende over te zeggen:

"Unity also appears to be an experiment to see how much Ubisoft can atomize a game and split it into tiny component parts, the better to aggressively adopt the gameplay systems and business practices of character-leveling, randomized gear collection, individualized characters, synced companion apps and optional and temporary microtransaction-fueled stat-boosting that can make solo gameplay easier.

Het is naast de cosmetische upgrades dus ook mogelijk om "hack-currency" in-game aan te schaffen, wat kan oplopen tot een whopping $100. De "hack-currency" stelt je in staat om Arno tijdelijk sterker te maken of om langer in stealth te blijven zonder te worden gezien. Uiteraard kun je het spel ook zonder microtransacties uitspelen.

Is er iemand die "hack-currency" een kans gaat geven?

Reacties

Hybrid 7 years, 10 months geleden

Gelukkig heb je het totaal niet nodig. Dus lekker negeren die crap.

DulleNL 7 years, 10 months geleden

In geen enkele game heb je het nodig, zelfs niet in iOS troep. Maar de games zijn er vaak wel omheen gebouwd dat je trager aan het ingame geld komt om je zo richting de microtransactions te duwen.

DoriandelaFosse 7 years, 10 months geleden

Ja dat is gelukkig wel zo, maar het is jammer dat steeds meer developers dit systeem gebruiken.

PePziNL 7 years, 10 months geleden

Microtransacties... Ugh. Wat Hybrid zegt, lekker negeren.

Login of registreer om te reageren.