Nieuwe release Xboxworld site

Willem van Vugt | Saturday 26 Mar 2016, 19:45

Lees verder voor alle details over de update aan onze site en het volledige change log.

Xboxworld heeft een nieuwe update voor de site online gezet. De update is sinds gisterenavond live. Het volledige change log is als volgt:

  • Thema's worden nu op elke pagina van de site weergegeven (voorbeeld)
  • Afbeeldingen in een artikel zijn nu klikbaar en belanden in een box (voorbeeld)
  • Deze update is ook van toepassing op games (voorbeeld)
  • Mini blokjes rechts van homepage slider zijn nu dynamisch (linken momenteel naar forum en onze vacature)
  • Homepage toont nu 5 preview nieuwsberichten in plaats van 3

Reacties

PePziNL 6 years, 4 months geleden

Yuuuuy nice :)

4sake 6 years, 4 months geleden

Leuk om te zien dat er nog steeds aan de site gewerkt wordt! Moet daarbij wel zeggen dat ik wel vind dat dit echt belachelijk lang duurt. Je zou toch wel verwachten dat minstens de site naast het forum met een weekje (misschien 2 als je niet zo snel bent lol) af zou zijn? Zou zelf zonder werk zitten als ik zo lang over een site zou doen haha.

Cookie 6 years, 4 months geleden

@4sake, de site is al tijden af. Dit wil echter niet zeggen dat er wordt gestopt met de updates. Aan de hand van gebruikerfeedback en ervaringen blijven er altijd punten die beter, sneller of uitgebreider kunnen. Xbw zit er nog altijd kort op wat deze punten betreft en vandaar dat er nog altijd updates plaatsvinden.

4sake 6 years, 4 months geleden

Dat begrijp ik. Ik bedoel het ook niet als een compleet drama. Kom af en toe gewoon wat schoonheidsfoutjes tegen. Soms is het net alsof iets niet eens getest is dus dan krijg ik het gevoel alsof de site niet af is. Los van het feit natuurlijk dat er dingen aangepast worden of features worden toegevoegd.. Wat natuurlijk altijd goed is!

Jorrie 6 years, 4 months geleden

Als je foutjes tegenkomt, meld je ze dan ook? Het kunnen soms specifieke bugs zijn die niet voor iedereen zichtbaar zijn. Wees eens concreet met wat voor foutjes je tegenkomt?

Batwheelman 6 years, 4 months geleden

Keep up the good work !

Login of registreer om te reageren.