Op 15 februari geeft Xbox meer duidelijkheid over de toekomst

Dorian de la Fosse | Tuesday 13 Feb 2024, 8:02

Het leek net het wilde westen aan speculaties en geruchten

Op 15 februari is het dan zo ver: Xbox zendt een speciale editie uit van hun Official Xbox Podcast. Deze editie staat volledig in het teken van de toekomst van Xbox als merk en alle hoofden van de Xbox-divisie, Phil Spencer, Sarah Bond en Matt Booty, schuiven aan om helderheid te bieden. De podcast wordt uitgezonden om 21:00 uur Nederlandse tijd.

Het rommelt al ruim een week in Xbox-land, met diverse lekken en geruchten die een volledig eigen leven zijn gaan leiden. Het begon met het bericht dat Sea of Thieves en Hi-Fi Rush misschien naar concurrerende platformen komen en momenteel zitten we op het niveau van Xbox die geen consoles meer gaat maken maar zich alleen focust op het maken en uitgeven van videogames. Phil Spencer had op de geruchten gereageerd met het nieuws dat ze er volgende week op terug zouden komen, in plaats van het direct in de kiem te smoren. Bedoeld of onbedoeld, Xbox leeft momenteel kostenloos in het hoofd van veel mensen.

Deze week wordt er dus veel opgehelderd. Vergeet niet aan te schuiven bij deze podcast om het nieuws direct van de bron te horen.

Reacties

Login of registreer om te reageren.