Starfield verschijnt op 6 september

Dorian de la Fosse | Wednesday 8 Mar 2023, 22:12

Op 11 juni is er een Starfield Direct.

Er is zojuist een exacte release datum voor Starfield genoemd. Dit gebeurde in een nieuwe video die naar buiten is gebracht, alhoewel er weinig gameplay werd getoond. In eerste instantie was het de bedoeling om Starfield uit te brengen in de eerste helft van het jaar, maar dat is nu dus blijkbaar niet haalbaar.

Todd Howard was zelf verbaasd over hoe uitgebreid de game daadwerkelijk is: ""Deze juni nemen we je mee binnen de studio en duiken we diep in de game via onze Starfield Direct. Er is nog zoveel dat we moeten tonen. De game heeft veel kenmerken die je van ons gewend bent, maar is ook een enorm unieke ervaring."

Verder is bekend gemaakt dat Starfield een release krijgt op de Xbox Series X|S, PC en Game Pass. In de langverwachte ruimte RPG, onder fans ook wel bekend als Space Skyrim, sluit jij je aan bij de Constellation. Een organisatie met als doel de ruimte te verkennen. Starfield zal zich honderden jaren in de toekomst afspelen en is van een ongekend groot formaat voor een Bethesda game.

Vergeet niet om de showcase te kijken op 11 juni en check vooral ook het filmpje hieronder.

Reacties

Login of registreer om te reageren.