Verdun en Tanneberg hebben cross-play gekregen

Dorian de la Fosse | Wednesday 9 Dec 2020, 11:57

Om dit te vieren is er een klein evenement.

Voor fans van de historisch acurate WW1 shooters Verdun en Tannenberg is er goed nieuws. De console varianten van de games zijn vanaf heden cross-play te spelen en om dat te vieren staat er aankomend weekend een speciaal evenement gepland: Beide games zijn het hele weekend, van 11 t/m 13 december, gratis te spelen. Mocht je over willen gaan tot aanschaf dan krijg je ook nog eens 50% korting tijdens deze actie.

De update die vandaag uitkomt voegt niet alleen cross-play toe, er zijn ook een aantal bugs aangepakt. Daar komt ook bij dat Verdun vanaf heden met 40 man gespeeld kan worden. Op de Xbox zijn er naast de bugfixes ook aanpassingen gedaan aan de AI soldaten, zodat ze beter anticiperen op het invullen van lege plaatsen in de matches.

Voor gamers op de next-gen consoles zijn er ook twee opties toegevoegd om beide games nog beter te laten draaien op de nieuwe systemen: Een FOV-slider en een framerate unlocker.

Dit is wat Mike Hergaarden, ontwikkelaar en mede-oprichter van M2H games te zeggen heeft over de nieuwe toevoeging: "This cross-play update makes bigger battles more common as Xbox and PlayStation fans are able to fight together. Along with the other improvements, by implementing features such as the framerate unlock option we’re making clear our commitment to bring console fans an amazing WW1 experience on both current and next-gen consoles."

Reacties

Login of registreer om te reageren.