The Witcher 3: Wild Hunt patch 1.07 komt eraan

Dorian de la Fosse | woensdag 1 Jul 2015, 16:23

Dit zal veel problemen oplossen

Het is geen geheim dat The Witcher 3: Wild Hunt te maken heeft met bugs en glitches, het is immers een immens grote spelwereld. Maar naast de bugs en glitches zijn er toch meerdere gamers die niet te spreken zijn over het inventory-systeem. CD Projekt RED werkt momenteel aan een patch die, volgens community manager Marcin Momot, "pretty sweet" is, ook voor de mensen die geen fan zijn van het inventory-systeem. Op het officiële forum zegt hij het volgende:

"I won't get into super details here but something is in the works and it should please a lot of people."

Patch 1.07 (waarschijnlijk 1.06 op de consoles) zal aardig groot zijn. Dit is gebaseerd op een discussie op het officïele forum. Daarom kan het nog even duren voordat de patch een officiële release ziet.

"Yes. We are working on it. No hold up. The update is quite large so everything needs to be tested properly. We thank you for your patience and understanding."

Het ziet er dus naar uit dat CD Projekt RED hun uiterste best doen om je de beste ervaring voor te schotelen. Hebben jullie last van het onhandige inventory-systeem? Laat het weten!

Reacties

Login of registreer om te reageren.